Semester i snöiga Kina med Travel Private Tour Guides

Vintern är nästan här!

Så det är definitivt dags att fatta beslut om din nästa semestermål och viss plats, där du kommer att tillbringa din vintersemester med din familj och vänner och där du kommer att ta med nya rese intryck från. Har inte fått några idéer ännu? Vad om Kina i år?
På grund av det stora antalet olika turistattraktioner som är spridda över hela landet, Kina anses idag en av de mest populära semesterorter, eftersom det är en stolt ägare av stora moderna städer med höga skyskrapor och små traditionella byar med gamla pagoder och anses också vara den populära centrum av de bästa hälsoförbättrande områden, högkvalitativa stränder och olika skidorter, avsedd både för proffs och nybörjare.(Foto: Samantha Song, privat guide från Kina)


I år Travel Private Tour Guides har valt sina bästa vinter underhållning i Kina för att hjälpa dig att göra din vintersemester mest spännande och individuell.
En av de största vinterevenemang som årligen hålls i Kina är Harbin Ice Festival, som vanligtvis är uppdelad i fyra delar och hålls på territoriet av den enorma is världen, tillverkade av olika is byggnader, ljust upplyst på nätterna. De mest intressanta sakerna med Harbin Ice Festival är att dess is världen ser annorlunda varje år och det är alltid en överraskning vad som väntar på dig den här gången. Vill du veta vad staden Harbin förbereder sig för er i år? Travel privata guide Samantha Song har ett par intressanta turer att erbjuda dig och hjälpa dig att få så mycket semester upplevelse som möjligt. Kolla på dem:

Den privata turné med en professionell lokal privat guide, som innehas av luftkonditionerade och rökning bil och som syftar till att visa dig vintern skönheten i Harbin Ice World, dess unika arkitektur och byggnader, särskilt nattetid, när de alla är upplyst av hundratals många färgade lampor som gör att du känner att du bara har kommit in en saga.


(Foto: Samantha Song, privat guide från Kina)

Förutom de vanliga promenader längs gatorna i Ice World, Samantha Song erbjuder den besökande i Ice Festival, dess snö skulpturer, is slott och byggnader och levande natten visar. För att göra ditt besök mer bekvämt för dig, är det även möjligt att välja den mest önskvärda för dig längden på tur, beroende på vilken tid du kommer att spendera i Kina och att välja en, två, tre eller till och med fyra dagar Ice Festival Tour.

Är du ett fan av skidåkning eller är du bara drömmer ännu att lära sig att åka skidor? Kina idag kan verkligen betraktas platsen, som har alla de fina förhållanden för skidåkning, både för yrkesverksamma och för de nybörjare. Varför inte försöka Yabuli skidåkning Resort den här gången?

The Snow Town är den perfekta platsen för de resenärer som letar efter berg av ren vit snö, frostiga luften och alla de bästa förutsättningarna för släden körning, skidåkning, snöbollar spelar och många många andra vinter nöjen, som den kinesiska Snow Town är plats, där vintern kan vara upp till 7 månader.


(Foto: Samatha Song, privat guide från Kina)


Blev intresserad? Börja planera din vintersemester i dag och gör den till den mest behagliga och minnesvärd med Travel Private Tour Guides!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top