Открийте Коледа Виена с TravelPapa Частни екскурзоводи

Chrsitmas време идва!

Ярки светлини, много цветни гирлянди, червени коледни топки и други ярки декорации вече са окачени по дърветата и са украсили улици и сгради, сняг е навсякъде или, може би, едва започва да спада и че специален, вълнуващ и празнична атмосфера е вече във въздуха, ви очаква в най-красивите градове на света. Всеки пътуване дестинация, която може някога да избере за вашата зимна ваканция вече е облечена с най-добрите си украса и най-популярните коледни пазари вече започват да се появяват, осветен в най-умните и най-красивите начини.
Но сред всички възможни коледни забавленията, най-популярният от тях е смятан за гостуващия на световно известни Европейския коледни пазари, тъй като това е точно на мястото, където е възможно да се намери магията. Така че ... какво да кажем за Австрия през тази година?

Започвайки от средата на ноември и на град Виена се превръща в един от най-красивите и най-shiniest места, тъй като неговите улици и площади се превръщат в магическите коледни пазари. Ярките светлини, традиционна местна хлебни, топли напитки и много цветна елхи помагат да се създаде, че специална атмосфера в целия град и са в очакване на своите чуждестранни посетители, както и весела въртележка и интересни коледни забавления и работилници за деца.
Но, разбира се, на световно известния коледен пазар се смята за основна туристическа атракция, която обикновено се поставя директно в предната част на двореца Шьонбрун. Той предлага много интересни неща за своите посетители, включително и различни традиционни коледни сладки, красиви сувенири, ръчно изработени декорации и почивка представя за вашето семейство и приятели. Освен това, на специална празнична атмосфера на този пазар обикновено създаден от многобройните концерти и други ваканционни развлечения, включително и разнообразна програма за деца, като коледни работилници и много много други неща. Но в края на Коледа не означава края на атмосферата на почивка и празнуване, като след Коледа време свърши, това място се превръща в пазар на Нова година.
TravelPapa Private екскурзоводи предлага много различни зимни забавления и сред тях на гостуващия от най-популярните коледни пазари на Виена в рамките на специална тема обиколката, която се провежда от TravelPapa частна употреба Оршоя Илеш и което включва не само на гостуващия на традиционния пазар, но също така на разходка из улиците на историческите части на града, включително и на Околовръстен път и неговите обществени сгради, красива катедрала Свети Стефан, двореца Хофбург, своите дворове и много много други интересни неща.
Но ако си мислите, че местните коледни пазари няма да бъдат достатъчни, за да се чувствате в магическата атмосфера на виенските ваканционни вечери, можете да откриете още една интересна страна на този град, тъй като тя не е само счита за столица на музика и вино, но също така и на капитала на сладкиши! Местна частна употреба TravelPapa на Ингрид Andrea Bagus не само ще ви покаже красотата на Виена, включително Държавната опера, Trinity Колона и други исторически места, но и ще ви помогне да опознаете по-добре невероятно вкусни местни сладкиши, като Захер или Apfelstrudel и със сигурност ще направи искате да се върнете в този град. О, и между другото, всеки участник получава една голяма торба с шоколади, бонбони и други интересни изненади (така не е, че по-тежък причина да отидете ? :)).
Имаш ли интересува? Начало на подготовката за зимните празници днес и се проверява повече информация за тези прекрасни екскурзии по www.travelpapa.com/privatetourguides !


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top