Fedezze karácsonyi Bécs TravelPapa idegenvezetők

Chrsitmas idő jön!

Élénk fények, sok színes koszorúkat, piros karácsonyi bálok és egyéb élénk díszítések már lógott a fák, és díszítő utcák és épületek, hó mindenütt, vagy talán, csak most kezd esni, és hogy különleges, izgalmas és ünnepi hangulat már a levegőben, várva a legszebb város a világon. Minden úti cél, hogy esetleg valaha választani a téli vakáció már kikészített a legjobb dekoráció és népszerű karácsonyi piacokon már kezdenek megjelenni, megvilágítva a legfényesebb és a legszebb módon.
Hanem az összes lehetséges karácsonyi mulatságok, az egyik legnépszerűbb tartják a látogató a világszerte ismert európai karácsonyi piacokon, mivel ez pontosan az a hely, ahol meg lehet találni a mágia. Tehát ... mi Ausztria ebben az évben?

Kezdve a november közepén, és a város Bécs átfordul egyik legszebb és legfényesebb helyeken, mint a utcákon és tereken átalakulni a varázslatos karácsonyi piacokon. A ragyogó fények, a hagyományos helyi pékség, forró italok és sok színes díszek segítik létrehozni, hogy a különleges hangulatot az egész várost, és várják a külföldi látogatók, valamint a vidám körhinta és érdekes karácsonyi szórakoztató és műhelyek a gyermekek számára.
De, természetesen, a világszerte ismert karácsonyi piac akkor tekinthető a fő turisztikai attrakció, amely általában elhelyezett egyenes előtt a schönbrunni kastély. Kínál sok érdekes dolog, hogy a látogatók, többek között a különböző hagyományos karácsonyi édesség, szép ajándéktárgyak, kézzel készített dekorációk és nyaralás bemutatja a család és a barátok. Amellett, hogy a különleges ünnepi hangulatát ez a piac általában akkor jön létre a számos koncert és egyéb üdülési mulatságok, beleértve a változatos program, a gyerekek, mint a karácsony műhelyek és még sok más dolog. De a végén a karácsonyi nem jelenti a végét a nyaralás hangulatát és ünnep, mint karácsony után az idő alatt, ez a hely alakul újévi piacon.
TravelPapa idegenvezetők számtalan különböző téli mulatságok, köztük a látogató a népszerű karácsonyi vásárok Bécs belüli speciális téma túra, amely birtokában van TravelPapa privát útmutató Orsolya Illés és amely nemcsak a látogató a hagyományos piac, de továbbá a séta az utcán a történelmi városrészt, köztük a körgyűrű és középületek, a gyönyörű Szent István-székesegyház, a Hofburg, a belső udvarok és még sok más érdekes dolgot.
De, ha úgy gondolja, hogy a helyi Christmas Markets nem lesz elég, hogy úgy érzi, a varázslatos hangulatú bécsi ünnep este, akkor felfedezni egy érdekes oldala a város, hiszen nem csak úgy a zene fővárosa és a bor, hanem a főváros édesség! TravelPapa helyi privát útmutató Ingrid Andrea Bagus nem csak megmutatja a szépségeit Bécs, köztük az Állami Operaház, a Szentháromság-oszlop és egyéb történelmi helyek, de abban is segít, hogy jobb a hihetetlenül finom helyi édességek, mint a Sacher vagy Apfelstrudel és minden bizonnyal szeretne visszamenni a városban. Ja, és mellesleg, minden résztvevő kap egy nagy zsák csokoládé, cukorka és egyéb érdekes meglepetés (tehát nem az, hogy egy súlyos ok , hogy menjen ? :)).
Megvan érdekel? Kezdés készül a téli ünnepek ma, és ellenőrizze Ezekről csodálatos kirándulásokat www.travelpapa.com/privatetourguides !


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top