Upptäck jul Wien med Travel Private Tour Guides

Chrsitmas tid kommer!

Bright lights, många färgade girlander, röda julgranskulor och andra levande dekorationer är redan hängande i träden och dekorerar gator och byggnader, är snö överallt, eller kanske bara har börjat att falla och att särskilda, spännande och festlig stämning är redan i luften, väntar på dig i de vackraste städerna i världen. Varje resmålet som du någonsin kan välja för din vintersemester redan klädd med sina bästa dekorationer och populära julmarknad redan börjar dyka upp, belyst i den ljusaste och de mest underbara sätt.
Men bland alla möjliga jul nöjen, är den mest populära anses den besökande av världsomfattande kända europeiska julmarknader, eftersom det är exakt den plats, där det är möjligt att hitta magi. Så ... vad om Österrike i år?

Med början från mitten av november och staden Wien förvandlas till en av de vackraste och blankaste platserna, dess gator och torg förvandlas till den magiska julmarknader. The bright lights, traditionella lokala bageri, varma drycker och många färgade träd dekorationer bidrar till att skapa den speciella atmosfären i hela staden och väntar på sina utländska besökare, liksom den glada karusell och intressanta julen underhållning och workshops för barn.
Men, naturligtvis, den världsomfattande kända julmarknad anses vara det viktigaste turistattraktion, som vanligtvis är placerad rakt framför slottet Schönbrunn. Det finns massor av intressanta saker till sina besökare, inklusive olika traditionella julgodis, vackra souvenirer, handgjorda dekorationer och semester presenterar för din familj och vänner. Förutom att den speciella festliga atmosfären av denna marknad vanligtvis skapats av många konserter och andra semester nöjen, inklusive varierat program för barn som jul verkstäder och många många andra saker. Men i slutet av julen inte betyder slutet av semestern atmosfären och fest, som efter jul är över, denna plats förvandlas till en nyårs marknad.
Travel Private Tour Guides erbjuder massor av olika vinter underhållning och bland dem den besökande av de populära julmarknaderna i Wien inom specialtema tur, som innehas av Travel privata guide Orsolya Illes och som inkluderar inte bara besöka den traditionella marknaden, men även promenad genom gatorna i de historiska delarna av staden, inklusive ringleden och dess offentliga byggnader, vackra Stefansdomen, Hofburg, dess gårdar och många många andra intressanta saker.
Men om du tror att de lokala julmarknader kommer inte att vara tillräckligt för dig att känna den magiska atmosfären i Wien semester kvällarna, bör du upptäcker en mer intressant sidan av denna stad, eftersom det inte bara anses som huvudstaden av musik och vin, men också huvudstad i godis! Travel lokala privata guide Ingrid Andrea Bagus kommer inte bara att visa dig skönheten i Wien, inklusive Staatsoper, Trinity Column och andra historiska platser, men kommer också att hjälpa dig att veta bättre otroligt läckra lokala sötsaker, som Sachertårta eller Apfelstrudel och kommer säkerligen att göra du vill gå tillbaka i denna stad. Åh, och förresten, får varje deltagare en stor påse med choklad, godis och andra intressanta överraskningar (så är inte det en vägande skäl att gå ? :)).
Blev intresserad? Börja förbereda för din vintersemester i dag och kontrollera mer information om dessa underbara utflykter på www.travelpapa.com/privatetourguides !


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top