Hat ok, hogy látogassa Albánia során a következő nyaralás

Albánia manapság valóban tekinthető az egyik felderítetlen és titokzatos országban.

TravelPapa idegenvezetők kiválasztott 7 fő oka, miért kell választani az országot, mint az utazási célállomás a következő nyaralás:

  • Tengerpart
Minden nyugati részén, az ország mossák Adria, lassan fordult a Jón-tenger közelebb a dél-Albánia. Az ország minden szép feltételeit pihen a tenger és a fő előnye képviseli egészen kellemes árakon, amelyek sokkal alacsonyabb, mint a többi országban. A város Sarandë egy tökéletes hely minden a Jón-tenger szerelmeseinek, valamint a város Durres a fő idegenforgalmi központja az ilyen utasok számára, hogy keres nyaralás az Adrián tengerparti. Még egy érdekes helyi turisztikai célpontja képviseli a város Vlorë, amelynek székhelye találkozásánál a két tengert, és amely egyúttal strandok és szállodák egy meglehetősen jó minőségű.


  • hegység
Ahogy az albán hegyek tartják a fő városnézés az egész balkáni térség, mind a szerelmesek túrázás és a hegymászás marad elégedett a látogató az ország. Ha keres a lélegzetelállító kilátást és parkosított, el kell menni akár egyenesen a kis helyi falu, úgynevezett Theth, vagy a város Valbone, amely körül a nagy és abszolút festői nemzeti park, az azonos nevű .
  • ősi város
A hihetetlenül festői ősi városok Berat és Gjirokastër nem váltak a legnépszerűbb idegenforgalmi célpontok még, hogy miért nem felel meg a nagy tömegeket a vándorló turista van, és képes lesz arra, hogy csendben csodálom szépségeit ősi építészet. A fő városnézés Gjirokastër a szép régi építkezések és ez teljesen érdemes felkeresni a város Berat ókori erőd, amelyet ma használt mind a turista városnézés és a szálloda egyszerre. Még egy érdekes ősi cél képviseli a Porto-Palermo, ahol (ha elég szerencsés) a régi jegy kollektor csak megadja a kulcsot a várat.
Hol máshol a világon, akkor van esélye, hogy nyissa meg a sok évszázados éves épület magad ?!  • Nem turista tömeg
A fő előnye, ha ellátogat az ország, hogy nem kell könyök végig a hatalmas tömeg hangos külföldi utazók. Annak ellenére, hogy Albánia egy nagyon kis ország, van egy nagyon nagy számú különböző városlátogatások, hogy elterjedt az egész területén, és akkor nem lesz probléma feltárása közben őket. Hát nem jó hír?
  • Vendégszerető polgárok
A helyi lakosok nagyon vendégszeretők - annak ellenére, hogy az albán nyelv nagyon ritka, és általában csak belül az ország területén, mindenki szívesen segít Önnek az összes kérdésre, hogy lehet még, vagy legalábbis megpróbálja, akkor is, ha nem teljesen értem, mit mond.
  • Árak
Albánia nem vált egy népszerű idegenforgalmi célpont, mégis, a helyi árak vannak teljesen kielégítő, és lehet igazán tekinthető az egyik fő oka a látogatása során a következő nyaralás, ahogy lehet élvezni a nagy, finom ételek, íze helyi albán borok pihenni a magas színvonalú szállodák egyenesen a város központjában és más az élet örömeit sokkal olcsóbb, mint a környező országokban, mint Görögország vagy Montenegró.This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top