12 módon, hogy járja be a Cseh Köztársaság jobban

Sok utazó azt mondják, hogy ők már a Cseh Köztársaság és végigsétált a hangulatos utcákon legalább egyszer, de nem mindenki tudja, hogy a rejtett "titkos" helyek az országban, ahol lehetőség van az utazás vissza az időben, egyenesen a középkor, találni kincset, és valódi ezüst érméket, felfedezni saját Svájc a legolcsóbb módja, és még kap a lehetőséget, hogy megfeleljen egy igazi szellem!

A Cseh Köztársaság manapság képvisel ország történetek, finom sör és festői piros cserép, mivel ez az első dolog, hogy a fogások a szem, az utasok, amikor bejutni az országba a legelső alkalommal. De amellett, hogy ez az ország a legősibb városa, több üdülők, régi kastélyok és még a saját helyi kis Svájc. És a másik előnye, képviseli a rövid távolságokra, tökéletes utak és a közelség más népszerű európai országban, köztük Németországban, Ausztriában, Szlovákiában és Lengyelországban, viszont utazás a Cseh Köztársaságban az elején egy nagy kaland.Tehát, mik azok a dolgok, amelyek segítségével tudja a Cseh Köztársaság és jobb, hogy nem olyan népszerű az átlagos utazók?

 • Érezd a szellem az ókorban
Mivel a régi és bonyolult története az ország, van egy meglehetősen nagy számú különböző ősi várak, kastélyok, városok, parkok és múzeumok, amelyek behálózzák az egész ország területén. A fő turisztikai célpontok közül képviseli a városok Brno, Vizovice és Olomouc, a Morva-karszt barlangrendszer, csodálatosan szép régi várak Lednice-Valtice Complex, akinek pincében tartani az ősi titkok és nagyon régi morva helyi borokat, amely lehet íze és még megvette a külföldi látogatókat.
 • Látogasson el a helyi "kis Prága" még nem elhagyja az országot
A helyi és Olomouc város nem csak akkor tekinthető a legjobb hely, minden szerelmeseinek orgona vagy katedrálisok "építészet. Ez a meglehetősen kis morva város egy igazán nagy szám a legkülönbözőbb turisztikai városlátogatások, majdnem annyira, mint a fővárosban, az ország és annak köszönhető, hogy a történelmi városrész szerepel a világörökség UNESCO. A leggyorsabb módja annak, hogy elérjük a város akár vonattal vagy busszal a város Brno, mivel ez lesz csak mintegy 2-3 óra.
 • Hallgasd meg a legnagyobb szerv az egész Közép-Európában

 • Látogassa Hradec Kralove vagy a vár a királynő
Hradec Kralove egyik legősibb helyi városok, amelyek gyorsan fejlődik kezdve a XIV-ik században kapta a hírnév miatt a fő városnézés, a gótikus katedrális a Szentlélek és a hihetetlenül finom helyi sört, ami recept tartják, mint egy titkos az évszázadokon már. Amellett, hogy a város vonzza a külföldi látogatók miatt középkori belváros és a piros tetejű, fekete kupolák, hangos csengő és az ősi órát, hogy hozzák a látogatókat egyenesen vissza a XVIII-ik században.
 • Látogasson el a "Cseh Paradicsom"
Fenyvesek, kristálytiszta tavak, szikla labirintus, barlangok, kanyonok, városok kőből készült, és az ősi várak, hogy torony fölött a természet városlátogatások a Cseh Paradicsom megmagyarázni egy ilyen szokatlan neve ennek a nemzeti park, és indokolja meg teljesen. A régi várak, hogy elterjedt az egész nemzeti park segít megőrizni a titokzatos hangulatát ennek lélegzetelállító helyen.

 • Bejutni a Narnia krónikái
Jó hír, hogy a film rajongói, annak köszönhetően, hogy a szerencsés kombinációja körülmények, a filmet forgatták a Cseh Köztársaságban, egyenesen a területeken a nemzeti parkok, beleértve a Cseh Svájc, Adrspach és a Dobříš vár. A "Cseh Svájc" Nemzeti Park található, a nortern része az országnak, közelebb áll a német határtól, és valóban tekinthető az igazi "gyöngyszem" a Cseh Köztársaság, köszönhetően a festői kanyonok, kövek és ívek, balzsamos fenyő erdők és a változatos lakók, köztük számos ritka madarak és a vadon élő állatok faj.
 • Keresse meg a legjobb kilátás a prágai
Az egész város általában képvisel egy hatalmas városnézés és mellesleg, a város meglehetősen nagy, és mint minden utazó tudja, hogy jobb, hogy megcsodálják a nagy városlátogatások a távolságot. A legjobb kilátás a főváros az ország lehet találni a tetején a számos tornyok, hogy elterjedt az egész városban (több mint 1000 tornyok általában Prága - el tudja képzelni, hogy ?!), vagy a különleges megfigyelés platformokon elhelyezett, a hegyek veszik körül az országban.
De a legnagyobb megfigyelő platform Prága Petrin kilátó, amely szintén a helyi Eiffel-torony Prága kerül a magassága mintegy 55 méter. Lehetőség van elérni az a torony tetején akár felvonó (ami többletköltséget) vagy mászni a 299 lépést a lépcsőn gyalog. Különben is, akkor kap egy felejthetetlen kilátás a végén.
Ja, és ne feledkezzünk meg a város véli, hogy megnyitja a parton - ez kétségtelenül érdemes megnézni! • Találkozz egy szellem
A helyiek úgy vélik, hogy minden vár kell saját szellem, úgyhogy beszélve, hogy van mintegy 2500 kastély elterjedt az egész országban, és (ahogy az emberek azt mondják), mintegy 100 valódi szellemek lakoznak őket. Ha keres az igazán izgalmas érzelmek és felejthetetlen benyomások, akkor jobb, ha megy a egy ilyen nyári éjszakán túrákat egy ilyen várak.
 • Utazzon vissza az középkorban
Minden júniusban a kis város Český Krumlov nyúlik vissza egyenesen a középkorban, és alakul egy hangos és vidám szórakozó központ, lovagi tornák, történelmi vásárok, piknikek és középkori zene. Mindenki öltözik a hagyományos ruhákat, és vár a nagy ünnep tűzijáték végén ez a szokatlan idő.
 • Kóstolja meg a finom helyi ételeket
 • Látogassa meg a város Brno
Brno népszerű a gyönyörű és változatos művészeti kiállítások és nyári fesztiválok, amelyek általában tartják júniustól szeptemberig és Alternativa Brno koncertek, ahol a helyi modern zenészek képviselik a művészet.
 • Kóstolja meg a helyi sör, és válassza ki az egyik kedvenc
 • Tedd Prága a "kezdőpont" a nagy kaland
A Cseh Köztársaság tökéletes helyen egyenesen Európa közepén, ezért sok tapasztalt utazók egyesítik a látogató ezen ország fog más ország, köztük Németország, Ausztria, Franciaország, Belgium és a környező országokban. Amellett, hogy vannak speciális buszok Prága szervező néhány nap túrák a szomszédos országokban, csak azért, hogy sétálni, és az összes főbb városlátogatások.
This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top