Защо е добре да пътуват по време извън сезона?

Смятате ли, че посещението на чужди страни по време на такива месеца октомври ноември февруари или март не е добра идея? не!

Приближава от тези месеци е един от най-добрите възможности да влязат в края или в самото начало на сезона в голямата си част от най-популярните туристически дестинации. Такова отношение към пътуването има много различни предимства и TravelPapa Guides е избрал най-доброто от тях:

  • Не тълпи
Това е основният и най-очевидното предимство на посещение в чужда държава по време извън сезона. През октомври, слънцето грее ярко и топло като в разгара на сезона, но големи тълпи от чуждестранни туристи вече са напуснали най-популярните туристически дестинации и всички други места на интереси. Можете веднага получи перфектен възможност да се скитат мълчаливо сред сами по целия свят, известни забележителностите и вие дори не трябва да се събуди рано сутринта, за да ги достигне първо, докато там не са толкова много хора. Освен всичко това, вие получавате възможност да направи много добри снимки на забележителностите, които посещавате - толкова, колкото искате да и от най-добрите ъгли! О, и не забравяйте да се говори с местните граждани - те с удоволствие ще говоря с вас и ще ви кажа за не толкова популярни местни забележителности, които определено си заслужава да посетите!


  • самолетни билети
Възможно е да намерите евтини самолетни билети навсякъде, където би искал да, но най-добрите условия, за да намерят едно обикновено се образуват по-близо до началото на извън сезона, когато туристи вече идват у дома от своите почивки и големи семейства с децата им да се върнат за всекидневния им живот. Какво да FO следващия зависи само от вашите желания - това е за вас да решите дали искате да си почине от спокойното море, се изкачи на планината, за най-добър изглед или открият неизследвани дълбини преди места.


  • жилище
Най-голямото предимство на търсене на жилище по време на пътуване по време извън сезона е, че цените стават доста по-ниски и разнообразието от възможности за избор е много по-голям. Както хотелите не са пълни с чуждестранни туристи, дори е възможно да се очаква някои отстъпки и по-скоро приятно обслужване. Такива неща като коли или лодки под наем или някои специфични сезонни обиколки и екскурзии, като посещават винарни, например, също ще бъдат на разположение от по-ниските цени, като чуждестранните гости са винаги добре дошли по време на нисък сезон.  • общуване
Възможно ли е да се случва едно приключение през лятото? Тогава вие трябва по-добре да забравите за комуникацията с местните жители, тъй като повечето от тях са обикновено под наем на апартаментите до чуждестранните посетители, отварят ресторанти или кафенета, задръжте екскурзии или екскурзии и са доста зает като цяло. Въпреки това, всички тези хора стават безплатни време извън сезона, когато търсенето не е толкова голям, и те винаги са готови след това да Ви лекува с тяхното местно вино, да се обсъждат най-добрите места за посещение, дори и тези, които не са толкова популярни сред пътешествениците, но определено си заслужава да посетите и много много други неща.
В днешно време, много курорти (а понякога дори и на цели държави) са станали толкова популярни сред туристите в разгара на сезона, че е възможно да се възхищаваме на недвижими тяхната красота само в период, когато по-голямата част от чуждестранните туристи вече ги остави за домовете си ,
  • Храна
Като правило, по-голямата част от ресторантите, които са предвидени за туристически курорти са предназначени само за сезонна работа. Готвачите и сервитьорите, които работят там обикновено са само сезонните работници, които не им пука много за репутацията на мястото. Друг случай е на ресторанти и кафенета, които работят през цялата година и не са предназначени само за високите сезони. Те винаги са радват да отговорят на гостите дори по време извън сезона, така че стабилен персонал, целогодишна доставки и да се грижат за репутацията на ресторанта са основните фактори, които ще гарантират добро и високо качество на вечерята.Но въпреки това, има ли някакви недостатъци на пътуване по време извън сезона? Определено да, но не толкова много. На първо място, основните недостатъци на такъв вид пътувания са ограничаването на оферти от различни услуги и непредсказуемо времето. Разнообразието от жилища и места за хранене е все по-малък, нощните клубове, сезонни барове или развлекателни центрове стават затворени и времето може да донесе неочаквани промени на вашите планове.
Но все пак, такъв вид пътуване ви дава голямо възможност да прекарат няколко седмици в приятен, топъл климат, вместо да останат на студено град, ви позволява да се доближава до идването на пролетта, за да видите целия свят, известни забележителностите от нови ъгли, за да спестят пари и да прекарат една истинска почивка на мечтите си.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top