Miért jó ez az utazás során az off szezonban?

Gondolod, hogy meglátogatta a külföldi országok alatt, mint hónapos október, november, februárban vagy márciusban nem jó ötlet? Nem!

Közeledik az ezekben a hónapokban az egyik legjobb lehetőség, hogy bekerüljön a végén, vagy a legelején a főszezonban a legtöbb része a népszerű turisztikai célpontok. Az ilyen hozzáállás az utazási rengeteg különböző előnyei és TravelPapa útmutatók választotta ki a legjobb közülük:

  • nincs tömeg
Ez a legfontosabb és legnyilvánvalóbb előnye látogató külföldi során a főszezonon kívül. Októberben süt a nap olyan fényesen és melegen, mint a főszezonban, de nagy tömegeket a külföldi utazók már elhagyta a legnépszerűbb idegenforgalmi célpontok és egyéb érdekes helyeit. Ön azonnal kap egy tökéletes lehetőség, hogy vándorol csendben körében világszerte ismert városlátogatások egyedül, és akkor nem is kell, hogy felébredjen kora reggel, hogy elérje őket először, miközben nincs olyan sok ember. Mindezek mellett, hogy akkor kap egy lehetőséget, hogy nagyon jó képek a városlátogatások meglátogatott - annyi, amennyit csak szeretne, és a legjobb szögből! Ja, és ne felejtsük el, hogy beszéljen a helyi lakosok - hogy szívesen beszélni veled, és megmondja, hogy a nem annyira népszerű helyi látnivaló, hogy érdemes meglátogatni!


  • Repülőjegyek
Lehetőség van, hogy megtalálja a legolcsóbb repülőjegyeket bárhol szeretne, de a legjobb feltételeket, hogy talál egy rendszerint kialakítva közelebb az elején a főszezonon kívül, ha utazó már jön haza a vakáció és a nagy családok a gyerekek megy vissza hogy mindennapi életük során. Mi a fo következő csak attól függ, kívánságát - ez az Ön számára eldönteni, hogy szeretne pihenni a nyugodt tenger, mászni a hegyeket a legjobb kilátás, vagy fedezze fel az ismeretlen előtt helyeken.


  • Tartózkodás
A legjobb előnye keres lakás utazás közben során a főszezonon, hogy az árak egyre meglehetősen alacsony, és a különböző lehetőségek sokkal nagyobb. Mivel a szálloda nem zsúfoltak a külföldi turisták, még az is lehetséges, hogy számíthat némi kedvezményeket és meglehetősen kellemes szolgáltatás. Olyan dolgok, mint autóval vagy hajóval bérleti vagy valamilyen speciális szezonális túrák, kirándulások, mint a látogató pincészetek például szintén elérhető lesz az alacsonyabb árak, mint a külföldi vendégek is mindig szívesen látjuk a főszezonon.  • közlés
Fogsz egy kaland nyáron? Akkor jobb elfelejteni a kommunikáció a helyiek, mivel többségük rendszerint bérbe lakások ki a külföldi látogatók, nyissa meg az éttermek vagy kávézók, tartsa túrák és kirándulások, és nagyon elfoglalt általában. Mindazonáltal ezek az emberek egyre mentes során a főszezonon ha a kereslet nem olyan nagy, és mindig készek, akkor Ön kezelhető a helyi bor, megvitassák a legjobb helyek látogatása, még az is, hogy nem olyan népszerű az utasok, de mindenképpen érdemes ellátogatni és sok sok más dolog.
Manapság sok üdülőhelyek (és néha még az egész országban) lett annyira népszerű a turisták körében a főszezonban, hogy lehetséges, hogy megcsodálják a valódi szépségét csak időszakban, amikor a nagy részét a külföldi utazók már elhagyta őket otthonukban .
  • Élelmiszer
Általános szabály, hogy a nagy része éttermek vannak kiképezve nyaralóhelyeken szánt idénymunka csak. A szakácsok és pincérek, hogy dolgozik ott általában csak az idénymunkások, hogy nem érdekel sokat a hely hírnevét. Egy másik eset az éttermek és kávézók, hogy dolgozik egész évben, és nem célja a főszezonban csak. Ők mindig örülök, hogy megfeleljen a vendégek még a főszezonon kívül, így az állandó munkatársak, egész évben szállítások és gondozása az étterem hírnevét azok a fő tényezők, amelyek garantálják a jó és kiváló minőségű vacsorát.De ennek ellenére, vannak-e olyan hátrányai utazás során az off szezonban? Határozottan igen, de nem olyan sok. Először is, a fő hátránya az ilyen típusú utazás a korlátozás a felajánlott különböző szolgáltatásokat és a kiszámíthatatlan időjárás. A különböző lakások és étkezési egyre kisebb, az éjszakai, szezonális rudak vagy szórakoztató központok egyre zárva, és az időjárás is, hogy a nem várt változások a terveket.
De mégis, az ilyen típusú utazás ad egy nagy lehetőség, hogy kiad néhány hetet egy kellemes, meleg éghajlat, ahelyett, hogy ott a hideg város, lehetővé teszi, hogy a megközelítés a tavasz eljövetelét, hogy a világszerte ismert városlátogatások a új szögeket, hogy pénzt takarítanak meg, és eltölteni egy igazi nyaralás álmai.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top