Защо имаме нужда от лично ръководство, докато проучване Франция?

И какви неща трябва да включим в нашия списък "трябва задачи"?

Уникалността на всяка държава, град, област или население обикновено се формира в резултат на техния начин на живот, социална организация, навици, образование, история, архитектура, музика, различни видове изкуство и, разбира се, на красотите на природата. Всички тези неща формират националния характер и специална индивидуална атмосфера, че се срещаме във всяка страна.
Всяко кътче на Франция, дори и най-малката, предлага на своите чуждестранни посетители огромен брой различни събития и видове забавления, които представляват всички очарованието на страната. На тима на Франция ще впечатли дори и най-опитните пътешественици като всички там могат да намерят нещо интересно индивидуално за себе си сред всички местни музеи, замъци, архитектурни паметници, театри, изложби и исторически важни места.Така че, защо имаме нужда от частен водач по време на пътуване из Франция? В днешно време, не всеки знае твърде много за тази професия, но тя винаги ще бъде страхотно да отида на едно ново приключение с водач, който ще бъде в състояние да ви кажа тайните и историите на местните места в родния си език, така че ще не пропускайте най-интересните факти.
Пътуване средства не само посещение на новия, неизследван преди места, но също така се чувствам дълбоко тяхната местна атмосфера и да се пълни с техните местни начина на живот, обичаи, специалитети и традиции. Частният ръководство е винаги се интересуват от най-подробен разказ за неговата / нейната родина, така че бихте могли да получите колкото се може повече впечатления, тъй като е някога е възможно и така, че страната, която посещавате ще остане в сърцето си завинаги.
Работа като частен водач не е импровизация и не е възможно да се подготви си обиколка по време на една вечер преди деня на екскурзия. С цел да се превърне в един наистина добър и квалифициран специалист, частни водачи стават фундаменталните знания по география, история, архитектура, езици, фотография, изкуства и много други области. Те също така трябва да се практикуват много, за да бъде винаги в състояние да ви даде толкова информация, колкото е възможно за всички обкръжение на страната, културното наследство на града, на стойността на местните паметници и исторически места и много много други неща.
Докато става екскурзия във Франция, особено в неговия капитал, в града на Париж, пътниците могат да се запознаят с архитектурните паметници на страната, които се считат за основна съкровището на Франция и които включват Chartres Cathedral и Нотр Дам.
Където и пътникът отива, той се запознава с огромно разнообразие от различни видове изкуство, традиции и модернизъм, представена от целия свят, известни забележителностите на Париж, включително Лувъра, Триумфалната арка, опера и Айфеловата кула, която в днешно време се превърна в истински символ на страната.На национална и чуждестранна музика, театър, изкуство и скулптура са представени в около 1000 музеи на столицата. Освен това, повече от 500 различни музикални, гастрономически и други фестивали обикновено се провеждат във Франция. Ето защо, без съмнение, Франция може да се смята за един от най-уникалните страни на света, така че всеки може да намери нещо интересно има индивидуално за себе си, например:

  • Old Plough фестивал обединява музиканти от всички краища на Франция и те имат възможност да покажат своите таланти в Бретан.
  • Или, например, на популярния местен джаз фестивал, който ще събере на едно място дори хората от различни култури и говорещи различни езици.
  • Карнавал в Ница (който трае 47 дни, между другото) показва на своите посетители всички гастрономически специалитети на страната, национални дрехи, танци и много други уникални френските неща.
  • Тур дьо Франс е нещо "трябва да посетите" за всички колоездачи, начинаещи, така и за професионалисти. Конкурсът е последвано от живописните гледки и пейзажи, и въпреки че е доста трудно събитие тя дава на своите участници незабравими впечатления.
  • Любителите на изкуството ще трябва да купуват на "Музей-Pass" билет, който дава възможност да посетят повече от 50 музеи на Париж безплатно. Налице е също така на "Сити-Pass" билет, който е на разположение в такива градове като Лил, Лион, Страсбург и Марсилия, и който позволява да посети основните културни, архитектурни и исторически забележителностите на страната.
  • Фестивал де Кан също трябва да бъдат включени в списъка на "най-добрите забавления" във Франция, тъй като тя дава възможност на всеки да се срещнат любимите си знаменитости и в най-обичайните места на града и носи много нови впечатления и уникален опит в пътнически живее.

TravelPapa Guides предлага различни турове и екскурзии из цяла Франция и дори ако не сте сигурни, все още каква част от страната, която искате да изследвате, френските ни водачи винаги са готови да ви помогнат с избора си! Така че ... къде ще отиде на първо място?

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top