Miért van szükség egy privát útmutató, míg feltárása Franciaországban?

És milyen dolgokat kellene tartalmaznia a "must-do" listán?

Az egyediség minden ország, város, régió vagy populáció általában következtében kialakult életmód, társadalmi szervezet, a szokások, az oktatás, történelem, építészet, zene, különböző művészeti és természetesen a természet szépségeit. Mindezek a dolgok alkotják a nemzeti karakter és a különleges egyedi hangulatot, hogy találkozunk az egyes országokban.
Minden sarkában Franciaországban, még a legkisebb, kínál a külföldi látogatók egy nagy szám a különböző események és sokféle szórakozási, hogy képviselje minden báját az ország. A látogató Franciaország hatni még a legtapasztaltabb utazóknak, mindenki ott lehet találni valami érdekeset egyedileg magának az összes helyi múzeumok, várak, műemlékek, színházak, kiállítások és történelmileg fontos helyeken.Akkor miért van szükségünk egy privát útmutató, miközben járja Franciaország? Manapság nem mindenki tudja, túl sokat ezt a szakmát, de ez mindig jó, hogy menjen egy új kaland egy vezető, aki képes lesz arra, hogy elmondjam a titkok és történetek a helyi helyek az anyanyelvét, így lesz nem hagyja ki a legizgalmasabb tényeket.
Utazás eszközök nem csak látogató az új, ismeretlen előtt helyeken, hanem az érzés mélyen a helyi légkör és egyre töltött a helyi életmód, szokások, specialitások és hagyományok. A privát útmutató mindig érdekelt a legrészletesebb elbeszélés az ő / ő hazája, így lehet minél több megjelenítést, mert mindig lehetséges, és úgy, hogy a célországban marad a szívedben örökké.
Dolgozik, mint egy privát útmutató nem improvizáció, és ez nem lehet készíteni a túra során egy este előtti napon kirándulást. Annak érdekében, hogy legyen egy igazán jó és képzett szakember, privát útmutatók egyre alapismeretekre földrajz, történelem, építészet, nyelv, a fényképezés, a művészetek és sok más területen. Azt is meg kell gyakorlat sokat annak érdekében, hogy mindig képes adni annyi információt lehet körülbelül az ország összes környezetében, a kulturális örökség, a város, az érték a helyi műemlékek és történelmi helyek és sok sok más dolog.
Miközben folyik a kirándulás Franciaországban, különösen annak fővárosa, a város Párizs, utazók megismerkedhetnek az építészeti emlékek, az ország is, amelyek a fő kincs Franciaország és amelyek magukban foglalják Chartres Katedrális és a Notre Dame.
Bárhol az utas megy, találkozik egy hatalmas különféle típusú művészet, a hagyományok és a modernizmus által képviselt világszerte ismert városlátogatások Párizs, köztük a Louvre, a Diadalív, Operaház és az Eiffel-torony, amely manapság lett az igazi szimbólum az ország.A hazai és külföldi zenei, színházi, művészeti és szobrászati ​​kerülnek bemutatásra 1000 múzeumok a főváros. Amellett, hogy több mint 500 különböző zenei, gasztronómiai és más fesztiválokon általában tartanak Franciaországban. Ezért van az, kétségtelenül, Franciaország lehet tekinteni az egyik legegyedibb ország a világon, úgy, hogy mindenki talál valami érdekeset ott egyenként magának, mint például:

  • Old Plough Festival összehozza a zenészek egész Franciaországban, és azt a lehetőséget, hogy megmutassák tehetségüket Bretagne.
  • Vagy például a népszerű helyi Jazz Fesztivál, amely összehozza még az emberek a különböző kultúrák és különböző nyelveken beszélő.
  • Karnevál Nice (amely tart 47 nap, az úton) azt mutatja, hogy a látogatók minden gasztronómiai különlegességek, az ország nemzeti ruházat, tánc és sok más egyedi francia dolgokat.
  • Tour de France egy "kihagyhatatlan" dolog minden kerékpárosok, mind a kezdők és a szakemberek. A verseny után a festői kilátás és a táj, és bár ez egy elég kemény esemény ad a résztvevők felejthetetlen benyomások.
  • A művészet szerelmesei kell vásárolni a "Múzeum-Pass" jegy, amely lehetőséget ad arra, hogy látogassa meg több mint 50 múzeum Párizs ingyen. Ott van még a "City-Pass" jegy, amely a rendelkezésre álló olyan városok, mint Lille, Oroszlán, Strasbourg és Marseille és amely lehetővé teszi, hogy látogassa meg a kulturális, építészeti és történelmi városlátogatások az ország.
  • Cannes is be kell vonni a listán a "top mulatságok" Franciaországban, mivel ez ad mindenkinek esélyt, hogy megfeleljen a kedvenc sztárok a leginkább szokásos hely a város, és hozza sok új benyomások és különleges élményt az utasok él.

TravelPapa útmutatók kínál a különböző túrák és kirándulási egész Franciaországban és akkor is, ha még nem biztos, hogy mit része az ország szeretné felfedezni, mi francia vezetők mindig készen áll, hogy segítsen a választás! Szóval ... hova mennél először?

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top