Látogasson Izland TravelPapa útmutatók!

Az egyedülálló jellege az ország fő városnézés Izland.

Számos nemzeti parkok, magas gejzírek, nagy vulkánok és a festői gleccserek, vízesések és hangos lélegzetelállító fjordok vonzzák a külföldi látogatók az ország minden tájáról a világ.
Van egy hihetetlenül nagy számú oka annak, hogy Izland kétségtelenül érdemes felkeresni, és ezt a listát lehet igazán végtelen, hanem az összes ezek a fő okai a következők: a pihentető vizében Blue Lagoon, kóstoló a finom helyi halat és ételeket általában, megcsodálta a nagy és erős gejzírek, betartva az egyedülálló kis lunda, hogy ugyanabban az időben, tartják a szimbóluma, az ország és sok sok más dolog.
A fő turisztikai célpontja az ország, persze, a város Reykjavik, amelyek ugyanabban az időben tartják a főváros az ország és ezen kívül, a többi nagy városok Izland, amelyek népszerűek a turisták körében a gyönyörű városok Kopavogur és Akureyri.
Már van érdeklődő? Kezdje tervez a következő kirándulás Izland ma TravelPapa útmutatók!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top