Menj kaland körül Madagaszkár TravelPapa útmutatók!

Madagaszkár szigetén, kapta a híre az egész világon általában a jellegéből adódóan városlátogatások, beleértve a nagy hófehér homokos strandok, hangulatos öblök és festői korallzátonyok, nagy vulkánok, rendkívül magas majomkenyérfa fák, lenyűgöző hegyláncok, völgyek és folyók, nagy vastag nemzeti parkok és sok sok más dolog.

Amellett, hogy a legkülönlegesebb dolog Madagaszkár , hogy van egy nagy számú egzotikus lények lehet látni csak a szigeten területén.
Nincsenek luxus szállodák Madagaszkár, mivel ez az a hely azok számára, akik keresik nem a gyönyörű belső terek, de az új benyomások, utazási tapasztalattal és teljesen egzotikus hangulatot.
A fő turisztikai célpontja Madagaszkár a város Antananarivo, amely szintén a fővárosban, az ország és Ankaratra vulkán, amely mindössze 50 kilométerre a fővárostól.
A másik érdekes és egyedülálló hely a sziget a Kirindy Forest, amely a legjobb hely, hogy felfedezzük a helyi élővilág, mivel lakik rengeteg egzotikus madarak és az állatok egyre háromféle baobab fák. És ne feledkezzünk meg a rengeteg különböző nemzeti parkok, amelyek a szó szoros értelmében elhelyezett szerte az országban.
Megvan érdekel? Tervezze meg a következő kaland Madagaszkár TravelPapa útmutatók!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top