Kellemes időtöltést kívánunk a Kínában TravelPapa útmutatók!

Kína egy olyan ország, amely varázslatosan ötvözi a két teljesen különböző építészeti világ - a modern ember, a hatalmas, rendkívül nagy üveg felhőkarcolók és a régi egy, a maga pagodák, oroszlán figurák és a kellemes illatok.
Kína egy nagyon változatos ország, és rengeteg egyedi látványosság hogy évente több ezer látogatót vonz az egész világon. Mindegyikben ilyen helyeken, mint a kínai helyi nemzeti parkok azok lenyűgöző természet, lélegzetelállító kilátással és a természet városlátogatások, különböző építészeti emlékek, jellegzetes kínai falvak, ősi kolostorok és egyéb építmények, több múzeum és sok sok más dolog. A legkülönlegesebb dolog Kína az, hogy mindezek a dolgok teljesen tele van a régi hagyományokat, az ország és ez a különleges helyi hangulat egyenesen a levegőben.
Kína kapta a hírnév miatt nagy építészeti konstrukciók, mint például a híres Kínai Nagy Fal vagy agyaghadsereg. A másik érdekes terület az ország Tibet, amely vonzza a külföldi látogatókat a világ minden tájáról a maga ősi kolostorok és templomok. És természetesen ne feledkezzünk meg a Hong Kong, ahol megtalálható bármi lehet még képzelni. Ez egy büszke tulajdonosa a legnagyobb ülő Buddha a világon, festői templomok, nagy Történeti Múzeum és a Victoria Peak - a tökéletes megfigyelő platform.
Amellett, hogy Kína hatalmas természet kincseit, hogy áll festői táj Góbi-sivatag, a kis kínai falu, lenyűgöző hegyi láncok a számos kis folyók és patakok apró, sűrű, zöld erdők egy meglehetősen változatos élővilág.
Kína is kínál sokféle különböző tevékenységek minden szélsőséges szerelmeseinek, beleértve a jó feltételeket hegymászás és hegymászás, síelés, túrázás és így tovább. Tibet a tökéletes hely, hogy túrázni, de veszélyes is lehet, hogy ott egyedül: előfordulhat, medve és más vadon élő állatok természetes élőhelyükön az utat!
Megvan érdekel? Kezdés tervezi a kínai kaland ma TravelPapa útmutatók!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top