Νέες πτήσεις προορισμούς!

Xiamen Air, Jetairfly και airberlin εισάγουν νέους προορισμούς της πτήσης!

Xiamen Air σχεδιάζουν να συνδεθείτε Ηνωμένες Πολιτείες στη νότια Κίνα, και για να γίνει αυτό θα παρέχει σύντομα πτήσεις από Νέα Υόρκη προς Fuzhou. Η αεροπορική εταιρεία είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη κινεζική αερομεταφορέα με τις ήδη υπάρχουσες συνδέσεις πτήσης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Για παράδειγμα, Xiamen Air πραγματοποιεί πτήσεις από το Σιάτλ στο Shenzhen και πτήσεις από Βανκούβερ προς Ξιαμέν.Xiamen Air εγκαινιάζει νέα σύνδεση πτήση μεταξύ Νέας Υόρκης και Fuzhou, αρχής γενομένης από τις 15 Φεβρουαρίου, 2017. Ως εκ τούτου, φέρουν οι επιβάτες θα είναι σε θέση να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από Νέα Υόρκη (JFK) προς Fuzhou (FOC), που λειτουργεί 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Η πτήση είναι διαθέσιμο για να κάνει κράτηση online σε TravelPapa.com.

Βελγικές αεροπορικές εταιρείες Jetairfly προσφέρουν νέες πτήσεις από το Μαϊάμι και Ορλάντο, που μπορεί να βρεθεί σε TravelPapa.com.

Σήμερα airberlin ανακοίνωσε μια νέα πτήση προς Γενεύη αρχή 14η Νοεμ. Προς το παρόν, θα λειτουργεί μέχρι 25η Μαρτίου, 2017. Έχουν προσφέρει βολικές συνδέσεις μέσω του Ντίσελντορφ κόμβο μας.

Για όσους ταξιδεύουν σε business class, παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι airberlin προσφέρει τώρα business class σε όλη τη διαδρομή μέσω της (πτήσεις εντός της Ευρώπης συμπεριλαμβάνονται). Κάντε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων TravelPapa.com και την εμπειρία Business Class πτήσεις προς Γενεύη με airberlin.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top