Βρείτε Κούβας οδηγός ιδιωτική περιήγηση σας με TravelPapa Οδηγοί

Η Δημοκρατία της Κούβας θεωρείται το μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής με πληθυσμό περίπου πάνω από 11 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η χώρα, η οποία είναι πάντα γεμάτο με πολλές τουριστών, συνδέεται πάντα με εκπληκτικά όμορφες παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία και πολλαπλούς τρόπους διασκέδασης: ξεκινώντας από την περίφημη πούρα και το ρούμι και την κατάδυση ή ψαροντούφεκο στο ένα από τα πολλά παραλιακά θέρετρα του Jardines del Rey , συμπεριλαμβανομένων περπατά σε ένα γιοτ και ούτω καθεξής. Σχεδόν ολόκληρη η Κούβα αποτελεί μία τεράστια παραλία με την αφθονία των παραλιακά θέρετρα. Πιο κοντά στο κέντρο του νησιού μπορείτε να βρείτε περισσότερες αυθεντικά κουβανέζικα πόλεις και χωριά, που γεμίζουν με το τοπικό χρώμα και ιστορικά αξιοθέατα.
Κούβα δεν είναι μια μεγάλη χώρα, οπότε αν θέλετε, μπορείτε να οδηγήσετε σε όλο το νησί μόνο μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι δημόσιες συγκοινωνίες δεν έχει αναπτυχθεί αρκετά εδώ, και παρόλο που το πιο δημοφιλές μεταφορών υπάρχει ένα λεωφορείο, είναι σχεδόν αδύνατο να βρει κάποια, καθώς δεν υπάρχουν στάσεις λεωφορείων και είναι πάντα πολύ κόσμο με τους ανθρώπους. Η καλύτερη και η πιο δημοφιλής τρόπος για να δείτε το νησί είναι να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο. Για να μετακινηθείτε γύρω από το νησί οι κάτοικοι συνήθως πρακτική ωτοστόπ.
Ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα για τους τουρίστες εδώ είναι οι παραλίες που ακόμα και περιλαμβάνονται στον κατάλογο από τις καλύτερες παραλίες του πλανήτη μας: είναι αμμώδης, καθαρό, άνετο, και, επιπλέον, όλοι οι δημοτικές και εντελώς δωρεάν.
Κούβα δεν έχει και πολλά αξιοθέατα όπως κάθε άλλη χώρα, αλλά παρ 'όλα αυτά το κύριο «θησαυρός» του νησιού είναι φυσικά αξιοθέατα της: γραφικά τοπία, εθνικά πάρκα και εκπληκτικά όμορφο υποβρύχιο κόσμο - αυτό είναι που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες στην Κούβα.

Ξεκινήστε σχεδιάζετε τις επόμενες διακοπές σας με TravelPapa Οδηγοί !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top