Ανακαλύψτε την Κένυα με TravelPapa οδηγοί!

Η Κένυα είναι μια χώρα της Ανατολικής Αφρικής κατευθείαν στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο ενεργά αναπτυσσόμενες χώρες αυτής της περιοχής και έχει πληθυσμό περίπου 45 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Υπάρχουν δύο επίσημες γλώσσες στην Κένυα: Σουαχίλι και Αγγλικά. Τέλος πάντων, όλες οι διάφορες εθνοτικές ομάδες συνήθως μιλούν τη δική τους μητρική γλώσσα μέσα στις κοινότητες τους και οι επίσημες γλώσσες που χρησιμοποιούνται συχνά για να επικοινωνούν με άλλους πληθυσμούς. Η αγγλική γλώσσα είναι επίσης ευρέως διαδεδομένη στα σχολεία, στους χώρους συναλλαγών και κάποια κυβερνητικά όργανα. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν περίπου 69 γλώσσες που ομιλούνται γύρω από την Κένυα.
Ναϊρόμπι είναι η πρωτεύουσα της χώρας, η οποία την ίδια στιγμή θεωρείται ένα περιφερειακό εμπορικό κέντρο. Ο κλάδος των υπηρεσιών, του τουρισμού και της γεωργίας είναι τα κύρια αναπτυσσόμενους τομείς και οι "οικονομικές οδηγούς" της Κένυας , η οποία χρησιμοποιείται για να εξάγει τσάι και καφέ με τις άλλες χώρες και τα οποία πριν από λίγο καιρό άρχισε να εξάγει φρέσκα λουλούδια κατ 'ευθείαν προς την Ευρώπη.
Το ενδιαφέρον γεγονός για την Κένυα είναι ότι δεν έχει κάποια κουλτούρα, η οποία θα μπορούσε να το εντοπίσει. Αποτελείται από διάφορα έθιμα και παραδόσεις, που λαμβάνονται από τις διαφορετικές κουλτούρες των πολλών κοινοτήτων της χώρας. Έτσι, ένα από τα πιο δημοφιλή του πληθυσμού της Κένυας είναι η σουαχίλι, κάποιες από τις κοινότητες Μπαντού και, φυσικά, η κουλτούρα Maasai, η οποία είναι μάλλον γνωστή στους τουρίστες.
Η άγρια ​​ζωή της χώρας είναι πολύ διαφορετική και κάθε χρόνο προσελκύει πολλούς τουρίστες εδώ για να θαυμάσουν τα υπερηφανεύεται λιοντάρι, οι ιπποπόταμοι κολύμβηση, πανέμορφα φλαμίνγκο ροζ και πολλά άλλα πανίδα εκπροσώπους της Κένυας. Για περίπου 15 χρόνια ήδη, το μεγάλο έδαφος της Κένυας θεωρείται το εθνικό πάρκο, έτσι, στις μέρες μας, κάθε είδους κυνήγι εδώ απαγορεύεται αυστηρά.
Πήρε ενδιαφέρονται; Ξεκινήστε να σχεδιάζετε την επόμενη περιπέτειά σας με TravelPapa Οδηγοί!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top