Κάντε κράτηση για Αεροπορικά Εισιτήρια!

Air Canada ανακοίνωσε νέες προσφορές για Οικονομίας πτήσεις από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη.

Οι επιβάτες που πετούν από τον Καναδά προς τις ΗΠΑ και πίσω και από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνετε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου για την πώληση με
Air Canada . Η προσφορά είναι διαθέσιμη για κρατήσεις από την Σεπτεμβρίου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, 2016. Ωστόσο, τις ημερομηνίες του ταξιδιού περίοδο είναι διαφορετικά, με ευρύτερο φάσμα προθεσμίας. Οι εγχώριες τιμές ισχύουν για ταξίδια μεταξύ 7 Σεπτεμβρίου, 2016 - Δεκέμβριος 16 ου. Διάρκεια του ταξιδιού για τη Διεθνή τιμές θα είναι λίγο διαφορετική, ναύλοι ισχύουν για τα εισερχόμενα ταξίδια μεταξύ 24 Οκτώβρη, 2016 - 1η Ιανουαρίου 2017 ή 9 Ιανουαρίου, 2017 - 11 Ιουλίου, 2017 ή 9 Σεπτεμβρίου, 2017- 1η Ιανουαρίου, 2018.

ΚΑΝΑΔΆΣ
All-inclusive, ναύλοι απλής μετάβασης
Αεροπορικά εισιτήρια από τη Βοστώνη στο Τορόντο κατά τη διάρκεια 8 Σεπτεμβρίου - 31 Οκτωβρίου, 2016 θα κοστίζει $ 96. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσετε μια πτήση από
Νέα Ορλεάνη για να Μόντρεαλ
για $ 117 η προσφορά είναι διαθέσιμη στις TravelPapa.com.
Πτήσεις από Χιούστον προς Κάλγκαρι κατά τη διάρκεια Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2016 θα κοστίζει $ 156. Επιπλέον, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από Λος Άντζελες προς Οτάβα για $ 165, και την πτήση από την Ατλάντα στο Τορόντο θα κοστίσει $ 230, οι προσφορές πτήση είναι διαθέσιμη στις TravelPapa.com.

ΔΙΕΘΝΈΣ
All-inclusive, μετ 'επιστροφής ΝΑΥΛΟΙ
Πτήσεις από Λος Άντζελες προς Τόκιο κατά τη διάρκεια Σεπτέμβριος - Γενάρης 2017 θα κοστίζει $ 691. Επιπλέον, για τις ημερομηνίες Οκτώβριος-Δεκέμβριος, 2016 επιβάτες θα είναι σε θέση να κλείσετε μια πτήση από Νέα Υόρκη προς Λίμα για $ 720. Η προσφορά είναι διαθέσιμη τώρα και στο εξής TravelPapa.com.
Αεροπορικά εισιτήρια από Σαν Φρανσίσκο προς Κοπεγχάγη κατά τη διάρκεια Οκτώβρης - Δεκέμβριος 2016 θα κοστίσει $ 743. Επιπλέον, για τις ημερομηνίες Σεπτέμβριος-Οκτώβρης 2016 οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από Νέα Υόρκη προς Σαντιάγο για $ 911.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top