Научете повече за Камбоджа с Travelpapa Guides

Камбоджа е страна с население от над 15 милиона души, разположен в южната част на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия, която граничи си с Виетнам на изток, с Тайланд в северозападната част, с Лаос в северната част на държава. В югозападната част на Камбоджа също граничи с Тайландския залив.

Днес тя се превръща в един от най-популярните туристически дестинации, така че всички пътници, които искат да добавят някои екзотични неща, които да им азиатски ваканция идват тук всяка година от целия свят. Плажовете тук никога не се поддава на плажовете на Тайланд или Виетнам; все пак пътища Ето, например, са малко по-лоши. Както и да е, най-атрактивната нещо за туристите тук са камбоджански цени, които играят един от най-важните роли в избора на бъдещата дестинация (с изключение thу невероятно красиви забележителности, разбира се).

Основните забележителностите на Камбоджа включват много древни храмове, които са разпръснати из цялата страна. Това е много важно да не се забравя, както за мъже и жени, за да покриват коленете си и раменете и имат глави, открити по време на въвеждане в храма, за да се спазват местните традиции.

Най-популярните "трябва да се види" места на Камбоджа са планините кардамон, Angkor храма, Кралския дворец, Rabbit Island, плажни Сиануквил, Koh Rog Island и т.н., на местата, които привличат всички любителите на екзотични неща от цял свят. Така че, ако сте някога в Камбоджа, не забравяйте да се включат тези места във вашия списък "трябва да отида".
Камбоджа не може да бъде включена в списъка на "най-безопасните страни", но въпреки това, има иа много полиция, който е винаги готов да пази реда в градовете. Въпреки че не се препоръчва за туристите да ходят сами по нощите и да имат своите паспорти, голяма сума пари или някакви други скъпоценни неща в техните чанти. Освен, че е по-добре винаги да имате копие на вашия паспорт или карта за хотел, докато се разхождате из града. Като правило това не е проблем с търсенето на транспорт в Камбоджа, както такси там е доста евтино и по-скоро удобно и освен това, може да се използват услугите на trishaws - специален местен транспорт, която представлява три-колесно транспортно средство широко разпространен в тези области.
Все още не знам къде да отида? Започнете планира следващото си пътуване с TravelPapa Guides!This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top