Läs mer om Kambodja med Travel Guides

Kambodja är ett land med befolkning på över 15 miljoner människor, som ligger i den södra delen av Indokina halvön i Sydostasien, som delar sina gränser med Vietnam i öster, med Thailand i nordväst, med Laos i den norra delen av land. I sydväst Kambodja också gränsar till Gulf of Thailand.

Numera blev en av de mest populära turistmål, så alla resenärer som vill lägga till några exotiska saker att deras asiatiska semester hit årligen från hela världen. Stränderna här inte någonsin ge till stränderna i Thailand eller Vietnam; ändå vägar här, till exempel, är lite sämre. Hur som helst, den mest attraktiva sak för turister här är det kambodjanska priser som spelar en av de viktigaste rollerna i valet av framtida destination (utom thу otroligt vackra sightseeings, naturligtvis).

De viktigaste sevärdheter som i Kambodja innehålla massor av antika tempel som är spridda över hela landet. Det är mycket viktigt att inte glömma både för män och kvinnor att täcka sina knän och axlar och har sina huvuden avslöjats när du anger templet för att respektera de lokala traditionerna.

De mest populära "måste-se" platser i Kambodja är kardemumma bergen, Angkor Temple, Kungliga slottet, Rabbit Island, Sihanoukville beach, Koh Rog Island och etc., de platser som lockar alla älskare av exotiska saker från hela världen. Så om du någonsin i Kambodja, glöm inte att inkludera dessa platser i din "måste-go" -lista.
Kambodja får inte ingå i listan över "de säkraste länderna", men ändå, det ia massa poliser, som alltid är redo att hålla ordning i städerna. Även om det inte rekommenderas för turister att gå ensam på nätterna och att få sina pass, en stor summa pengar eller andra värdefulla saker i sina väskor. Förutom att det är bättre att alltid ha en kopia av ditt pass eller hotellkort samtidigt gå runt i staden. Som regel är det inga problem med sökandet efter transport i Kambodja, som taxi är ganska billigt och ganska bekväm och dessutom kan du också använda sig av trishaws - särskild lokal transport, som representerar ett trehjuligt fordon spridda i dessa områden.
Fortfarande inte vet vart man ska gå? Börja planera din nästa resa med Travel guider!This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top