Μάθετε περισσότερα σχετικά με Καμπότζη με Travelpapa Οδηγοί

Καμπότζη είναι μια χώρα με τον πληθυσμό πάνω από 15 εκατομμύρια ανθρώπους, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ινδοκίνας χερσόνησο στην Νοτιοανατολική Ασία, η οποία συνορεύει με το Βιετνάμ στα ανατολικά, με την Ταϊλάνδη στα βορειοδυτικά, με το Λάος στα βόρεια του χώρα. Στα νοτιοδυτικά της Καμπότζης είναι επίσης συνορεύει με τον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Σήμερα έγινε ένα από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, έτσι ώστε όλα τους ταξιδιώτες που θέλουν να προσθέσουν κάποια εξωτικά πράγματα σε ασιατικές τις διακοπές τους έρχονται εδώ κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο. Παραλίες εδώ δεν αποδίδουν ποτέ στις παραλίες της Ταϊλάνδης ή το Βιετνάμ? Παρ 'όλα αυτά οι δρόμοι εδώ, για παράδειγμα, είναι λίγο χειρότερη. Τέλος πάντων, το πιο ελκυστικό πράγμα για τους τουρίστες εδώ είναι οι Καμπότζης τιμές που παίζουν έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην επιλογή του μελλοντικού προορισμού (εκτός από thу εκπληκτικά όμορφη αξιοθέατα, φυσικά).

Τα κύρια αξιοθέατα της Καμπότζης να περιλαμβάνει πολλά από αρχαίους ναούς που έχουν εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε, τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες να καλύπτουν τα γόνατα και τους ώμους τους και να έχουν το κεφάλι ακάλυπτο, ενώ εισέρχονται στο ναό, προκειμένου να σεβαστούν τις τοπικές παραδόσεις.

Τα πιο δημοφιλή "must-see" θέσεις της Καμπότζης είναι τα βουνά Κάρδαμο, Angkor Ναός, το Βασιλικό Παλάτι, το νησί κουνελιών, παραλία Sihanoukville, το Koh Ρογκ νησί και το κ.λπ., οι τόποι που προσελκύουν όλους τους λάτρεις των εξωτικών τα πράγματα από όλο τον κόσμος. Έτσι, εάν είστε ποτέ στην Καμπότζη, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε αυτές τις θέσεις στην λίστα σας "πρέπει-go".
Καμπότζη δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των "τις ασφαλέστερες χώρες", αλλά παρ 'όλα αυτά, μεταξύ άλλων, υπάρχουν πολλά αστυνομίας, η οποία είναι πάντα έτοιμο να κρατήσει την τάξη στις πόλεις. Ακόμα κι αν δεν συνιστάται για τους τουρίστες να περπατήσει μόνος του τα βράδια και να έχουν τα διαβατήριά τους, ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων ή οποιαδήποτε άλλα πολύτιμα πράγματα στις τσάντες τους. Εκτός ότι είναι καλύτερα να έχετε πάντα ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας ή την κάρτα του ξενοδοχείου, ενώ το περπάτημα γύρω από την πόλη. Κατά κανόνα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αναζήτηση των μεταφορών στην Καμπότζη, όπως ταξί υπάρχει αρκετά φθηνή και αρκετά άνετα και εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του τρίκυκλα - ειδικές τοπικές μεταφορές, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα τρίτροχο όχημα ευρέως διαδεδομένη στις περιοχές αυτές.
Ακόμα δεν ξέρω πού να πάει; Αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το επόμενο ταξίδι σας με TravelPapa Οδηγοί!This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top