Meer informatie over Cambodja met Travelpapa Gidsen

Cambodja is een land met de bevolking van meer dan 15 miljoen mensen, gelegen in het zuidelijke deel van het schiereiland Indochina in de Zuidoost-Azië, die zijn grenzen met Vietnam in het oosten deelt, met Thailand in het noordwesten, met Laos in het noorden van de land. In het zuidwesten is Cambodja ook begrensd door de Golf van Thailand.

Vandaag werd het een van de meest populaire toeristische bestemmingen, dus alle reizigers die willen een aantal exotische spullen om hun Aziatische vakantie komen hier elk jaar uit de hele wereld toe te voegen. Stranden hier niet ooit toegeven aan de stranden van Thailand of Vietnam; Toch wegen hier, bijvoorbeeld, zijn een beetje erger. Hoe dan ook, de meest aantrekkelijke ding voor de toeristen hier zijn de Cambodjaanse prijzen dat een van de belangrijkste rollen in de keuze van de toekomstige bestemming te spelen (behalve thу ongelooflijk mooie bezienswaardigheden, natuurlijk).

De belangrijkste bezienswaardigheden van Cambodja zijn onder andere veel oude tempels die verspreid over het hele land. Het is erg belangrijk om niet te vergeten, zowel voor mannen en vrouwen op hun knieën en schouders bedekken en hebben hun hoofd onbedekt tijdens het invoeren van de tempel om de lokale tradities te respecteren.

De meest populaire "must-see" plaatsen van Cambodja zijn de Kardemom bergen, Angkor Temple, het Koninklijk Paleis, Rabbit Island, Sihanoukville strand, Koh Rog Island en enz., De plaatsen die alle liefhebbers van exotische dingen aan te trekken van over de hele wereld. Dus als je ooit in Cambodja, vergeet dan niet om deze plaatsen in uw "must-go" lijst op te nemen.
Cambodja mag niet worden opgenomen in de lijst van "de veiligste landen", maar toch zijn er oa veel politie, die altijd klaar om de orde in de steden te houden. Hoewel het niet aanbevolen voor toeristen om alleen te lopen 's nachts en hun paspoorten, een grote hoeveelheid geld of andere waardevolle dingen in hun zakken hebben. Behalve dat het beter is om altijd een kopie van uw paspoort of het hotel-kaart tijdens een wandeling rond de stad. In de regel is er geen probleem met het zoeken van het vervoer in Cambodja, als taxi er is heel goedkoop en vrij comfortabel en daarnaast kunt u ook gebruik maken van de diensten van trishaws - speciaal lokaal vervoer, dat een driewielig voertuig wijd verspreid vertegenwoordigt in die gebieden.
Weet nog steeds niet waar je heen moet? Beginnen met het plannen van uw volgende reis met TravelPapa Gidsen!This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top