Aflați mai multe despre Cambodgia cu Travelpapa Ghiduri

Cambodgia este o țară cu populația de peste 15 de milioane de oameni, situat în partea de sud a Peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est, care își împarte granițele sale cu Vietnam în est, cu Thailanda, în nord-vest, cu Laos, în partea de nord a țară. În sud-vest Cambodgia este, de asemenea, mărginită de Golful Thailandei.

In zilele noastre a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice, astfel încât toți călătorii care doresc să adauge unele lucruri exotice pentru vacanța lor din Asia vin aici anual din întreaga lume. Plajele de aici nu cedează niciodată la plajele din Thailanda sau Vietnam; cu toate acestea , drumurile de aici, de exemplu, sunt un pic mai rău. Oricum, cel mai atractiv pentru turisti aici sunt prețurile cambodgieni care joacă unul dintre cele mai importante roluri în alegerea destinației viitoare ( cu excepția thу extraordinar de frumoase obiective turistice, desigur).

Principalele din obiectivele turistice Cambodgia includ o mulțime de temple antice , care sunt răspândite în toată țara. Este foarte importantnu uităm atât pentru bărbați și femei , să acopere genunchii și umerii și au capetele descoperite în timp ce intrarea în templu pentru a respecta tradițiile locale.

Cele mai populare "must-see" locuri din Cambodgia sunt munții nucșoară, Angkor Temple, Palatul Regal, Insula Rabbit, plaja Sihanoukville, Koh Rog Island și etc, locurile care atrag toți iubitorii de lucruri exotice din întreaga lume. Deci , dacă sunteți vreodată în Cambodgia, nu uitați să includeți aceste locuri în lista "must go".
Cambodgia nu pot fi incluse în lista de "cele mai sigure țări", dar
, cu toate acestea, acolo ia mulțime de poliție, care este întotdeauna gata să păstreze ordinea în orașe. Chiar dacă nu este recomandat turiștilor să meargă singure nopți și să aibă pașapoartele lor, o sumă mare de bani sau orice alte lucruri prețioase , în saci lor. În afară de faptul că este mai bine să aibă întotdeauna o copie a pașaportului sau cartela de hotel în timp ce mersul pe jos în jurul orașului. Ca regulă nu există nici o problemă cu căutarea transportului în Cambodgia, ca taxiul este destul de ieftin și destul de confortabil și în afară de aceasta, puteți utiliza , de asemenea serviciile trishaws - transportul special local, ceea ce reprezintă un vehicul cu trei roți larg răspândit în aceste zone.
Încă nu știu unde să mă duc? Începe planificarea următoarea călătorie cu TravelPapa Ghiduri!This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top