Nya flyg från Lufthansa!

Lufthansa introducerar nya vinter flyg och förbättrade flygplan.
Luftahansa kommer nu flyger till Madeira även känd som en '' Flower Island ", det kommer att bli en vecka direktflyg från Frankfurt till Funchal. Flygningen kommer att verka med början från 5: e november, främst på grund Madeira är populärt under vintern på grund av sitt milda klimat som är lagom för långa promenader, vandringar och monterings klättring. Därför kan passagerarna redan boka flygbiljetter från Frankfurt till Madeira genom att besöka TravelPapa.com.

Lufthansa kommer att ge ett flyg till en motsatt typ av destination, kommer de att arbeta non-stop flyg till Lappland. För att vara exakt, kommer flyg från Frankfurt till Tomso (Norge) ta bort varje lördag verksamma i November 26, 2016 och passagerarna kommer att få möjlighet att flyga en non-stop flyg från Frankfurt till Ivalo (Finland) från 17: e december, 2016 även varje lördag.

En annan nyhet är att Lufthansa är att sätta in 10 nya flygplan A350-900s till himlen vägen mellan München och Delhi och München till Boston. Genom att boka en resa från München till Delhi passagerare kommer att ha en chans att uppleva förstorade utrymme och komfort ombord, ett egennyttigt livsmedelsområdet i Business Class och förnyade platser med större skärmar i Economy Class. Boka Lufthansa flyg på TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top