Νέες πτήσεις από τη Lufthansa!

Η Lufthansa εισάγει νέα χειμερινή πτήσεις και βελτιωμένη αεροπλάνα.
Luftahansa θα λειτουργεί πλέον πτήσεις προς Μαδέρα, επίσης γνωστή ως '' νησί των λουλουδιών ", θα είναι μια εβδομαδιαία απευθείας πτήση από τη Φρανκφούρτη προς Φουντσάλ. Η πτήση θα λειτουργήσει αρχίζοντας από τις 5 Νοεμβρίου, κυρίως λόγω της Μαδέρας είναι δημοφιλής κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λόγω του ήπιου κλίματος, που είναι η σωστή για μακρινούς περιπάτους, πεζοπορίες και ορειβασία τοποθέτησης. Ως εκ τούτου, οι επιβάτες μπορούν ήδη να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από Φρανκφούρτη προς τη Μαδέρα με την επίσκεψη TravelPapa.com.

Η Lufthansa θα παρέχει πτήσεις σε αντίθετη τύπο προορισμού, πρόκειται να λειτουργήσει μη σταματήσει πτήσεις προς τη Λαπωνία. Για να είμαστε ακριβείς, οι πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Tomso (Νορβηγία) θα απογειωθεί κάθε Σάββατο λειτουργούν σε 26 Νοέμ, 2016 και οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να πετάξει μια πτήση χωρίς στάση από τη Φρανκφούρτη προς Iβάλο (Φινλανδία) από τις 17 Δεκεμβρίου, 2016 επίσης, κάθε Σάββατο.

Μια άλλη είδηση ​​είναι ότι η Lufthansa είναι η εισαγωγή 10 νέων αεροσκαφών A350-900s στη διαδρομή ουρανό μεταξύ Μονάχου και το Δελχί και το Μόναχο στη Βοστώνη. Με την κράτηση της πτήσης από το Μόναχο προς Δελχί επιβατών θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν διευρυμένη δωμάτιο και άνεση επί του σκάφους, μια αυτο-εξυπηρετούν τον τομέα των τροφίμων στην Business Class και ανανεωμένη καθίσματα με ευρύτερες οθόνες σε Economy Class. Βιβλίο πτήσεις της Lufthansa σε TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top