Nieuwe vluchten van Lufthansa!

Lufthansa introduceert nieuwe winter vluchten en verbeterde vliegtuigen.
Luftahansa zal nu vliegen naar Madeira Island ook bekend als een '' Flower Island ', het zal een wekelijkse rechtstreekse vlucht van Frankfurt naar Funchal zijn. De vlucht zal opereren beginnen vanaf 5 e van november, vooral omdat Madeira is populair in de winter als gevolg van het milde klimaat dat is precies goed voor lange wandelingen, wandelingen en montage klimmen. Daarom kunnen de passagiers al boek online vliegtickets van Frankfurt naar Madeira door een bezoek TravelPapa.com.

Lufthansa gaat om vluchten te leveren aan een tegenovergestelde soort bestemming, gaan ze non-stop vluchten naar Lapland te bedienen. Om precies te zijn, zal vluchten van Frankfurt naar Tomso (Noorwegen) uit elke zaterdag te nemen die actief zijn in 26 november 2016 en de passagiers zullen een kans om een non-stop vlucht van Frankfurt naar Ivalo (Finland) van 17 e van december, 2016 vliegen hebben ook elke zaterdag.

Een ander nieuws is dat Lufthansa is het plaatsen van 10 nieuwe vliegtuigen A350-900s naar de hemel route tussen München en Delhi en München naar Boston. Door het boeken van een vlucht van München naar Delhi passagier krijgt een kans om grotere ruimte en comfort aan boord, een self-serving food area in Business Class en vernieuwde zetels ervaring met bredere monitoren in Economy Class hebben. Boek Lufthansa-vluchten op TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top