Zboruri noi din Lufthansa!

Lufthansa introduce noi zboruri de iarnă și avioane îmbunătățite.
Luftahansa va opera acum zboruri spre Insula Madeira , de asemenea , cunoscut sub numele de '' Island Flower ", acesta va fi un zbor direct pe săptămână de la Frankfurt la Funchal. Zborul va opera începând de la 5 noiembrie, în principal , deoarece Madeira este popular în timpul iernii , datorită climei sale blânde , care este tocmai potrivit pentru plimbări lungi, drumeții și alpinism de montare. Prin urmare, pasagerii pot deja rezerva bilete de avion din Frankfurt spre Madeira, vizitând TravelPapa.com.

Lufthansa va oferi zboruri spre un tip opus de destinație, ei vor să opereze zboruri non-stop în Laponia. Pentru a fi precis, zborurile din Frankfurt spre Tomso (Norvegia) va decola în fiecare sâmbătă , care operează în 26 noiembrie 2016 și pasagerii vor avea posibilitatea de a acoperi un zbor non-stop de la Frankfurt la Ivalo (Finlanda) , din data de 17 decembrie, 2016 De asemenea, în fiecare sâmbătă.

O altă veste este că Lufthansa introduce 10 noi avioane A350-900s pe ruta cerul între Munchen și Delhi și Munchen la Boston. Prin rezervarea unui zbor de la Munchen la Delhi de pasageri va avea o șansă de a experimenta o cameră lărgită și confort la bord, o zonă de alimente auto - servire din clasa Business și scaune reînnoite cu monitoare mai largi la Economy Class. Carte Lufthansa Zboruri de pe TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top