50% отстъпки за самолетни билети!

The Etihad продажби в световен мащаб е домакин отстъпки до 50% отстъпка в икономиката и бизнес класа.
Etihad Airways , националният превозвач на Обединените арабски емирства, които предлага на своите пътници отстъпка до 50% отстъпка в икономична класа и бизнес класа. Основната цел на това, Etihad твърди, е да се даде на своите клиенти възможност да лети по време на есента, и да се увеличат приходите през октомври и ноември.

Etihad авиокомпания очаква да получи голяма възвръщаемост на тази оферта на значителна отстъпка и продължителен период от време за пътуване в 2017 г. Поради това, пътниците не трябва да се колебае и да използва тази оферта и книги дисконтирани самолетни билети на TravelPapa.com.

Водещата авиокомпания в света предлага един свят на преживявания в невероятни цени! Възползвайте се от тези невероятни цени, които предлагат отстъпки до 50% намаление на базови тарифи в бизнес класа и икономична класа.

Продажбите на билети ще продължи до 6-ти септември, 2016 г. Travel период за тези невероятни самолетни билети ще започне в 18 септември 2016 г. И ще приключи в 30 юни 2017 г. Те се борят отстъпки са валидни за класове Z, W в бизнес класа и T, E, U, V в икономична класа. Маршрутът на небето за тези самолетни билети трябва да започне в САЩ и в края на всяка EY Networks.

Побързайте и книга на самолетни билети с намаления сега нататък TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top