50% Rabatter på flygbiljetter!

Etihad Global Sales värd rabatter på upp till 50% rabatt i Ekonomi och Business Class.
Etihad Airways , det nationella flygbolaget i Förenade Arabemiraten, erbjuder sina passagerare rabatt upp till 50% rabatt i Economy Class och Business Class. Det huvudsakliga syftet med det, Etihad hävdar är att ge sina kunder en möjlighet att flyga mer under hösten, och att öka intäkterna under oktober och november.

Etihad flygbolag räkna med att få en stor avkastning på detta erbjudande av betydande rabatt och förlängda tidsperioden i 2017. Därför passagerare bör inte tveka och använda detta erbjudande och boka rabatterade biljetter luft på TravelPapa.com.

Världens ledande flygbolag erbjuder en värld av erfarenheter fantastiska priser! Dra nytta av dessa fantastiska priser som erbjuder rabatter på upp till 50% rabatt på grundpriser i Business Class och Economy Class.

Försäljningen av flygbiljetter kommer att pågå fram till 6: e september, 2016. Reseperiod för dessa fantastiska flygpriser kommer att börja i September 18, 2016 och kommer att avslutas i juni 30, 2017. Dessa slåss rabatter gäller för klasserna Z, W i Business Class och T, E, U, V i Economy Class. Himlen väg för dessa flygpriser måste börja i USA och slutar i några EY Networks.

Skynda och boka flygbiljetter med rabatter nu på TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top