50% Εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια!

Η Etihad Global Sales φιλοξενεί εκπτώσεις μέχρι και 50% έκπτωση στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.
Η Etihad Airways , ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προσφέρει στους επιβάτες τους με έκπτωση έως και 50% έκπτωση στην Οικονομική Θέση και Διακεκριμένη Θέση. Ο κύριος σκοπός του, Etihad ισχυρίζεται, είναι να δώσει στους πελάτες τους την ευκαιρία να πετάξει περισσότερο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, και να αυξήσει τα έσοδα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Etihad αεροπορική εταιρεία αναμένει να λάβει μια μεγάλη επιστροφή για αυτή την προσφορά σημαντικών εκπτώσεων και εκτεταμένη διάρκεια του ταξιδιού στο 2017. Ως εκ τούτου, οι επιβάτες δεν πρέπει να διστάσει και να χρησιμοποιήσετε αυτή την προσφορά και το βιβλίο έκπτωση αεροπορικά εισιτήρια για TravelPapa.com.

Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου προσφέρει έναν κόσμο των εμπειριών σε εκπληκτικές τιμές! Επωφεληθείτε από αυτά τα καταπληκτικά ναύλους που προσφέρουν εκπτώσεις μέχρι και 50% έκπτωση στο ναύλο βάσης στην Business Class και Economy Class.

Οι πωλήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων θα διαρκέσει έως τις 6 Σεπτεμβρίου, 2016. διάρκεια του ταξιδιού για αυτά τα καταπληκτικά ναύλων αεροπορική εταιρεία θα ξεκινήσει στις 18 του Σεπτεμβρίου 2016 και θα λήξει στις 30 Ιουνίου 2017. Πρόκειται για την καταπολέμηση εκπτώσεις ισχύουν για τις κατηγορίες Z, W στην Business Class και T, E, U, V στην Economy Class. Η διαδρομή του ουρανού για αυτούς τους ναύλους των αεροπορικών πρέπει να ξεκινήσει στις ΗΠΑ και καταλήγουν σε οποιαδήποτε ΕΥ Δίκτυα.

Γρήγορα και βιβλίο αεροπορικά εισιτήρια με εκπτώσεις τώρα για TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top