50% korting op vliegtickets!

De Etihad Global Sales gastheren kortingen tot 50% korting in Economy en Business Class.
Etihad Airways , de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, biedt aan hun passagiers korting tot 50% korting in de Economy Class en Business Class. Het belangrijkste doel van het, Etihad beweert, is om hun klanten een kans om meer te vliegen tijdens de herfst, en om inkomsten te verhogen in oktober en november te geven.

Etihad luchtvaartmaatschappij verwachten een grote terugkeer op dit aanbod van aanzienlijke korting en een langere reistijd Daarom ontvangt in 2017, de passagiers moet niet aarzelen en het gebruik van dit aanbod en boek scherp geprijsde vliegtickets op TravelPapa.com.

's werelds meest vooraanstaande luchtvaartalliantie biedt een wereld van ervaringen met een ongelooflijke tarieven! Profiteer van deze geweldige tarieven aanbieden van kortingen tot 50% korting op de basis tarieven in Business Class en Economy Class.

De verkoop van vliegtickets zal duren tot en met 6 september, 2016. Reisperiode voor deze geweldige prijzen van de airline zal beginnen in 18 september 2016 en zal eindigen in op 30 juni 2017. Deze strijd kortingen gelden voor de klassen Z, W in Business Class en T, E, U, V in Economy Class. De lucht route voor deze luchtvaarttarieven moeten starten in de VS en eindigen in een EY Networks.

Haast en boek vliegtickets met kortingen nu TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top