50% Reduceri la biletele de aer!

Etihad Global Sales găzduiește reduceri de până la 50% reducere din clasa Economie și Business.
Etihad Airways , transportatorul național al Emiratelor Arabe Unite, ofera pasagerilor lor de reducere de până la 50% reducere la Economy Class și Business Class. Scopul principal al acesteia, Etihad pretinde, este de a oferi clienților lor o șansă de a acoperi mai mult în timpul toamnei, și de a crește veniturile în lunile octombrie și noiembrie.

Companie aeriană Etihad se așteaptă să primească un profit mare pe această ofertă de reducere semnificativă și perioada de călătorie extinsă în 2017. Prin urmare, pasagerii nu trebuie să ezite și să utilizeze această ofertă și carte cu preț redus bilete de avion pe TravelPapa.com.

Compania aeriana Leading din lume oferă o lume de experiențe la tarife uimitoare! Profitați de aceste tarife uimitoare care oferă reduceri de până la 50% tarifele de bază în clasa business și clasa economică.

Vanzarile de bilete de avion va dura până la 6 septembrie 2016. Perioada de calatorie pentru aceste tarife unei companii aeriene uimitoare va începe la rubrica 18 septembrie 2016 și se va încheia în 30 iunie 2017. Acestea lupta cu reduceri sunt valabile pentru clasele Z, W Business Class și T, E, U, V în Economy Class. Ruta cer pentru aceste tarife aeriene trebuie să înceapă în Statele Unite ale Americii și se încheie în orice rețele EY.

Grăbește - te și carte al companiei aeriene bilete cu reduceri acum pe TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top