Upptäck mysterier Mexiko med Travel Guides

Mexiko är en levande kombination av de spanska, indiska och Karibien kulturer.

Den perfekta stränder, fornminnen av den mystiska civilisationer, dykning, tequila, utsökt mat och omrörning musik - som är de första saker som kommer upp till dig när du hör om detta underbara land, som har ett otroligt stort antal olika historiska och natur sightseeings.
Alla de viktigaste turistmålen i Mexiko kan generellt delas in i två delar: den första representeras av långa sandstränder, högkvalitativa lyxiga hotell, god lokal mat och många områden, där man kan njuta av dykning, snorkling, surfing och andra turist underhållning; Den andra delen utgörs av de historiska platser i landet, inklusive fornlämningar som påminner oss om den mystiska gamla Maya civilisationen.
Taxco är en mycket pittoreska staden Mexiko , som är intressant för sina gamla smala gator och byggnader som fortfarande är fyllda med den koloniala atmosfären i gamla tider.
En annan mycket intressant sightseeing i Mexiko, som är avsedd generellt för barn representeras av KidZania nöjescentrum som representerar en mindre kopia av den verkliga staden med alla sina byggnader, affärer, teatrar och kollektivtrafik. Barn har en möjlighet att tillbringa hela dagen det spelar, välja en av de många som erbjuds "yrken".
Listan över andra stora städer i Mexiko innehåller sådana städer som Puebla, Monterrey, Merida och Guadalajara, där alla utländska besökare också kan hitta något intressant för sig själva.
Blev intresserad? Börja planera din mexikanska semester med Travel Private Tour Guides!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top