Ανακαλύψτε τα μυστήρια του Μεξικού με TravelPapa Οδηγοί

Το Μεξικό είναι μια ζωντανή συνδυασμός των ισπανικών, της Ινδίας και της Καραϊβικής πολιτισμούς.

Οι τέλειες παραλίες, τα αρχαία μνημεία της μυστηριώδους πολιτισμών, καταδύσεις, τεκίλα, νόστιμη κουζίνα και ανάδευση μουσική - που είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό σας όταν ακούτε για αυτή την υπέροχη χώρα, η οποία έχει ένα απίστευτα μεγάλο αριθμό των διαφόρων ιστορικών και αξιοθέατα της φύσης.
Όλα τα κύρια τουριστικά προορισμούς του Μεξικού μπορεί να χωριστεί γενικά σε δύο μέρη: το πρώτο είναι αντιπροσωπεύεται από τις μεγάλες αμμώδεις παραλίες, υψηλής ποιότητας πολυτελή ξενοδοχεία, νόστιμη τοπική κουζίνα και πολλά τουριστικά θέρετρα, όπου μπορείτε να απολαύσετε καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, σέρφινγκ και οποιαδήποτε άλλη τουριστική ψυχαγωγία? το δεύτερο μέρος αντιπροσωπεύεται από τα ιστορικά μέρη της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων μνημείων που μας υπενθυμίζουν για το μυστηριώδες παλιό πολιτισμό των Μάγιας.
Τάσκο είναι μια πολύ γραφική πόλη του Μεξικού , η οποία είναι ενδιαφέρουσα για την αρχαία στενά δρομάκια και τα κτίρια της που εξακολουθούν να γεμίζουν με την αποικιακή ατμόσφαιρα του παλιού καιρού.
Ένα άλλο πολύ ενδιαφέροντα αξιοθέατα του Μεξικού, η οποία προορίζεται γενικά για τα παιδιά εκπροσωπείται από κέντρο διασκέδασης KidZania η οποία αντιπροσωπεύει ένα μικρότερο αντίγραφο του πραγματικού πόλη με όλα τα κτίρια, καταστήματα, θέατρα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να περάσετε όλη την ημέρα εκεί παίζουν, επιλέγοντας μία από τις πολλές που προσφέρονται «επαγγέλματα».
Ο κατάλογος των άλλων μεγάλων πόλεων του Μεξικού περιλαμβάνει πόλεις όπως η Πουέμπλα, Μοντερέι, Merida και Γκουανταλαχάρα, όπου όλοι οι ξένοι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό τους.
Πήρε ενδιαφέρονται; Ξεκινήστε τον προγραμματισμό του Μεξικού διακοπές σας με TravelPapa Ιδιωτική Ξεναγοί!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top