Ontdek de geheimen van Mexico met TravelPapa Gidsen

Mexico is een levendige combinatie van de Spaanse, Indiase en Caribische culturen.

De perfecte stranden, oude monumenten van de mysterieuze beschavingen, duiken, tequila, heerlijke gerechten en roeren muziek - die de eerste dingen die tot je geest komen als je hoort over dit prachtige land, dat een ongelooflijk groot aantal verschillende historische en heeft zijn natuur bezienswaardigheden.
Alle belangrijke toeristische bestemmingen van Mexico kunnen in het algemeen worden onderverdeeld in twee delen: het eerste wordt vertegenwoordigd door de lange zandstranden, hoge kwaliteit luxe hotels, heerlijke lokale gerechten en tal van resorts, waar u kunt genieten van duiken, snorkelen, surfen en alle andere toeristische amusement; het tweede deel wordt vertegenwoordigd door de historische plaatsen van het land, met inbegrip van de oude monumenten die ons eraan te herinneren over de mysterieuze oude Maya-beschaving.
Taxco is een zeer schilderachtige stad van Mexico , die interessant is om zijn oude smalle straten en gebouwen die nog steeds gevuld met de koloniale sfeer van de oude tijden.
Een andere zeer interessante bezienswaardigheden van Mexico, die in het algemeen is bedoeld voor kinderen wordt vertegenwoordigd door KidZania entertainment centrum dat een kleinere kopie van de echte stad met al haar gebouwen, winkels, theaters en het openbaar vervoer vertegenwoordigt. Voor kinderen is er een mogelijkheid om de hele dag besteden aan het spelen, het kiezen van een van de vele aangeboden "beroepen".
De lijst van de andere grote steden van Mexico omvat steden als Puebla, Monterrey, Merida en Guadalajara, waar alle buitenlandse bezoekers ook iets interessants kan vinden voor zichzelf.
Heb je interesse? Beginnen met het plannen van uw Mexicaanse vakantie met TravelPapa Private Tour Guides!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top