Poate descoperi misterele din Mexic cu TravelPapa Ghiduri

Mexicul este o combinație vie a culturilor spaniole, indiene și Caraibe.

Plajele perfecte, monumente antice ale civilizațiilor misterioase, scufundări, tequila, mâncăruri delicioase și muzică agitare - care sunt primele lucruri care vin în minte atunci când auzi despre această țară minunată, care are un număr incredibil de mare de diferite istorice și natura. obiective turistice
Toate principalele destinații turistice ale Mexicului pot fi în general împărțite în două părți: prima este reprezentata de plajele lungi de nisip, hoteluri de lux de înaltă calitate, bucătăria gustoasă locală și numeroase stațiuni, în cazul în care s -ar putea bucura de scufundări, snorkeling, surfing și orice alt divertisment turistice; a doua parte este reprezentata de locurile istorice ale țării, inclusiv monumentele antice care ne sunt amintind despre misteriosul vechii civilizații Maya.
Taxco este un oras foarte pitoresc din Mexic , care este interesant pentru străzile sale antice înguste și clădiri , care sunt inca pline cu atmosfera coloniala vremurilor de demult.
O altă obiectiv turistic foarte interesant din Mexic, care este destinat în general pentru copii este reprezentat de centrul de divertisment KidZania care reprezintă o copie mai mica a orasului real, cu toate sale cladiri, magazine, teatre și mijloacele de transport public. Copiii au posibilitatea de a petrece toată ziua acolo joacă, alegând una dintre multiplele oferite "profesiuni".
Lista altor mari orașe din Mexic include orașe , cum ar fi Puebla, Monterrey, Merida și Guadalajara, în cazul în care toți vizitatorii străini pot găsi , de asemenea ceva interesant pentru ei înșiși.
Am interesat? Începe planificarea vacanta ta mexican cu TravelPapa private ghizi turistici!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top