αεροπορικών υπηρεσιών Ομάδα Luftahansa

Luftahansa Ομάδα μπορεί να προσφέρει σχεδόν οποιοδήποτε προορισμό την πτήση για τους επιβάτες

Οι αεροπορικές εταιρείες της ομάδας είναι Austrian Airlines, Brussels Airlines , Eurowings, Lufthansa και SWISS παρέχουν πολλές διαδρομές βολικό πτήση για τους πιστούς τους επιβάτες που πετούν για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή.Το καλοκαίρι του 2016 Ομάδα παρέχεται ένα από τα πιο ευρεία αριθμός των πτήσεων στον κόσμο, περίπου 23.140 πτήσεις την εβδομάδα. Κυρίως οι κόμβοι όπως η Φρανκφούρτη, το Μόναχο, Ζυρίχη, Βιέννη και τις Βρυξέλλες που εμπλέκονται στην εξυπηρέτηση όλων αυτών των πτήσεων.

Αυτό το καλοκαίρι η Lufthansa έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία να λειτουργήσει μια πτήση χωρίς ενδιάμεση στάση μεταξύ San Jose, Καλιφόρνια και τη Φρανκφούρτη, Γερμανία. Ως εκ τούτου, η ευρωπαϊκή επιβάτης μπορεί να κλείσετε απευθείας πτήση από τη Φρανκφούρτη προς Σαν Χοσέ , Καλιφόρνια σε απευθείας σύνδεση για TravelPapa.com.


Οι Austrian Airlines λειτουργούν καθημερινές πτήσεις σε πολλούς προορισμούς της Βορείου Αμερικής. Μπορείτε να κλείσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο από τη Βιέννη στη Νέα Υόρκη, πτήσεις από Βιέννη προς Μαϊάμι είναι έτοιμο να κλείσει, καθώς και. AA παρέχει επίσης ισχυρές υπηρεσίες στην Ασία, έχουν πτήσεις από Βιέννη προς το Πεκίνο, Σαγκάη, Μπανγκόκ και το Τόκιο. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να κλείσετε τα πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από Βιέννη προς το Χονγκ Κονγκ.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top