Servicii de transport aerian Luftahansa Group

Luftahansa Group poate oferi aproape orice destinație de zbor pentru pasagerii lor

Companiile aeriene ale grupului sunt Austrian Airlines, Brussels Airlines , Eurowings, Lufthansa și SWISS sunt furnizarea de mai multe rute de zbor convenabil pentru pasagerii lor fideli care zboară în scop de afaceri și de agrement.Vara 2016 Grupul cu condiția ca unul dintre numărul cel mai amplu de zboruri din lume, aproximativ 23140 zboruri săptămânale. Cea mai mare parte hub-uri, cum ar fi Frankfurt, Munchen, Zurich, Viena și Bruxelles sunt implicate în care deservesc toate aceste zboruri.

In aceasta vara Lufthansa a devenit prima companie aeriană europeană pentru a opera un zbor fără escală între San Jose, California și Frankfurt, Germania. Prin urmare, pasagerul european poate rezerva bilete non-stop de la Frankfurt la San Jose , California , on - line pe TravelPapa.com.


Austrian Airlines operează zboruri zilnice către mai multe destinații din America de Nord. Puteți rezerva un bilet de avion de la Viena , la New York, ieftine din Viena spre Miami sunt gata pentru a fi rezervat, de asemenea. AA oferă, de asemenea servicii puternice în Asia, ei au zboruri din Viena spre Beijing, Shanghai, Bangkok și Tokyo. Pasagerii pot rezerva, de asemenea, cinci zboruri saptamanale din Viena către Hong Kong.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top