Αεροπορικά εισιτήρια από τις ΗΠΑ με την Emirates

Emirates Airways ανακοινώνουν νέα περιορισμένη ναύλους
Emirates προσφέρει μια απίστευτη πώληση flash Οικονομίας και Business Class για να επιλέξετε κόσμο προορισμούς από όλες τις πύλες των ΗΠΑ μέχρι τις 29 Αυγούστου 2016. Οι πελάτες μπορούν να ταξιδεύουν μεταξύ 2 Σεπτεμβρίου, 2016 και 30 Απριλίου, 2017. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους πελάτες να δοκιμάσουν παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες με αυτές τις καταπληκτικές τιμές. Οι πελάτες θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με προσωπικό οδηγό, πρόσβαση στο σαλόνι και πολλά άλλα!

Η προσφορά είναι περιορισμένη και είναι διαθέσιμη μόνο για 96 ώρες, έτσι που φέρουν οι επιβάτες θα πρέπει να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια σε απευθείας σύνδεση τώρα , επισκεφθείτε και τις πτήσεις βιβλίο για TravelPapa.com!

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτών των ναύλων εξής:
Για Economy Class η τάξη της κράτησης θα πρέπει να είναι T & X. Η αεροπορικά εισιτήρια εισιτήρια είναι διαθέσιμα για να κάνετε κράτηση για χρονικό διάστημα μεταξύ 26 Αυγούστου και 29 Αυγούστου, 2016. Η διάρκεια του ταξιδιού για να πετάξει θα διαρκέσει από τις 2 Σεπτεμβρίου έως 2 ος τον Δεκέμβριο του 2016 και από τις 9 ης Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2017. Στις 14 Μαΐου ή πριν από την ημερομηνία αυτή, τα ταξίδια πρέπει να έχει ολοκληρωθεί. Και τέλος, όλες οι πτήσεις ισχύουν για όλο τον κόσμο προορισμοί από όλες τις πύλες των ΗΠΑ .

Για Business Class η κατηγορία κράτησης στο αεροσκάφος πρέπει να O. Τα εισιτήρια της πτήσης είναι διαθέσιμα για να κάνετε κράτηση για χρονικό διάστημα μεταξύ 26 Αυγούστου και 29 Αυγούστου, 2016. Η διάρκεια του ταξιδιού για να πετάξει θα διαρκέσει από τις 2 Σεπτεμβρίου έως 24η Μαΐου, 2017. Στις 31 Μαΐου ή πριν από την ημερομηνία αυτή, τα ταξίδια πρέπει να έχει ολοκληρωθεί. Και τέλος, όλες οι πτήσεις θα πρέπει να έχουν οι πύλες για να επιλέξετε προορισμούς των ΗΠΑ.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top