Πτήσεις προς Κίνα XiamenAir!

XiamenAir, μέλος της SkyTeam προσφέρει ειδικές τιμές πτήση.

XiamenAir είναι έτοιμοι να προσφέρουν στους επιβάτες των πτήσεών τους από το Σιάτλ στο Shenzhen και πτήσεις από Σιάτλ προς Ξιαμέν αρχίζουν κάτω από $ 500 δολάρια.Xiamen Airlines MF / 731 ενημερώνει για ειδικές γύρο ναύλους πτήση ταξίδι? οι επιβάτες μπορούν να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από Σιάτλ προς Σενζέν (SZX) ξεκινούν από $ 475,14 δολάρια για το ταξίδι μετ 'επιστροφής. Πτήσεις από Σιάτλ προς Ξιαμέν (XMN) μπορεί να βρεθεί σε μια αρχική τιμή στα $ 485,14 δολάρια για το ταξίδι μετ 'επιστροφής. Αυτές οι τιμές μπορούν να βρεθούν στο TravelPapa.com.

Η προσφορά ισχύει κατά την κράτηση εξερχόμενη πτήση από το Σιάτλ (SEA) από τις 26 Σεπτεμβρίου, την έκδοση εισιτηρίων έτσι ημερομηνία θα αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου Αυτά τα περιορισμένα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο για ταξίδι μετ επιστροφής και καθορίζονται ανά επιβάτη συμπεριλαμβανομένων των κρατικών φόρων και τελών. ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις αποσκευών. Ναύλοι υπόκεινται σε διαθεσιμότητα και επιπλέον περιορισμούς και μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε όλα τα ταξίδια μετ 'επιστροφής.

XiamenAir είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι τώρα δέχονται πληρωμές μέσω PayPal. Αεροπορική εταιρεία παρέχει ήδη διάφορα είδη των μεθόδων πληρωμής. Οι συνήθεις πιστωτικές κάρτες όπως η Visa, MasterCard και American Express γίνονται δεκτές.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top