Αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα

Πετάξτε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2016 με μέλη της Star Alliance!

Τα μέλη της Star Alliance δικαιούνται να θεωρούν τους εαυτούς τους ως νούμερο ένα αεροπορική κοινοπραξία που παρέχουν υπηρεσίες κατά τις πτήσεις προς την Ελλάδα και τα νησιά της, που λειτουργούν πάνω από 250 πτήσεις την εβδομάδα.

United Airlines , Air Canada, η Lufthansa German Airlines, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Edelweiss Air είναι υπερήφανο για να προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια σε Ελλάδα.Αυτές οι συνδυασμένες αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν περισσότερες από 100 πτήσεις κάθε εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Ελλάδα, Αθήνα αυτό το καλοκαίρι του 2016. Η Air Canada είναι που καθιστά εύκολο για τους πετούν οι επιβάτες να φτάσουμε στην Ελλάδα με την παροχή 7 non-stop πτήσεις από Τορόντο προς Αθήνα και 4 πτήσεις από το Μόντρεαλ στην Αθήνα. United Airlines είναι περήφανοι να λειτουργούν 7 πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό από το Newark στην Αθήνα.

Οι One-Στάσεις πτήσεις της Lufthansa που αναχωρούν στη Φρανκφούρτη με την άφιξή τους στην Αθήνα, και πετούν από το Μόναχο στην Αθήνα. SWISS πωλούν αεροπορικά τους εισιτήρια για τους επιβάτες που πετούν από Ζυρίχη προς την Αθήνα , και οι επιβάτες μπορούν να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από Γενεύη προς την Αθήνα.

Εκτός από την εξυπηρέτηση τεσσάρων μελών κύριους κόμβους της Star Alliance εξυπηρετούν 21 δημοφιλείς προορισμούς Ελλήνων από πολλές πόλεις της δυτικής Ευρώπης.

Οι επιβάτες που πετούν από τη Γερμανία να βρίσκουν βολικό να πετάξει από το Ντίσελντορφ προς το Ηράκλειο ή να κάνετε κρατήσεις εισιτηρίων από το Βερολίνο στο Ηράκλειο, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην TravelPapa.com.

Οι επιβάτες που πετούν από την Αυστρία, μπορούν να χαλαρώσουν σε μια πτήση χωρίς στάση από τη Βιέννη προς τη Θεσσαλονίκη, και είναι σε θέση να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από τη Βιέννη προς την Κέρκυρα και τη Ρόδο.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top