Εξερευνήστε τις Ηνωμένες Πολιτείες με TravelPapa οδηγοί!

Αμερική αντιπροσωπεύει μια τεράστια περιοχή, που βρίσκεται ευθεία μεταξύ των δύο ωκεανών και περιλαμβάνει δύο ηπειρωτικές περιοχές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, καθώς και πολλά διαφορετικά νησιά από τις μεγάλες Γροιλανδία σε μικροσκοπικά Μαρτινίκα.
Τουριστικός Αμερική μπορεί να περιγραφεί ως ένα ποικίλο και ζωντανό χώρα και είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που ο καθένας πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διαμονή τους εκεί. Η χώρα είναι τόσο μεγάλη, ώστε ο καθένας μπορεί να βρει τα πάντα μπορούν ακόμη και να φανταστεί κανείς εκεί.
Τα κύρια πράγματα που προσελκύουν τουρίστες εδώ κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο είναι η φύση της και τα ιστορικά αξιοθέατα και, εκτός από αυτό, ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, κυρίως αγγλικά, και του πολιτιστικού τουρισμού. Α, και μην ξεχάσετε για παραλίες με λευκή άμμο και ατελείωτες ωκεανό σε ορισμένες περιοχές!
Οι πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα είναι: οι Ηνωμένες Πολιτείες , το Μεξικό, τη Βραζιλία και την Αργεντινή, το Περού και τη Χιλή, τη Βενεζουέλα και τη Βολιβία. Όλοι οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να βρουν ένα απίστευτα μεγάλο αριθμό διαφόρων ταξιδιωτικές εμπειρίες σαν να παρακολουθείτε τις αρκούδες στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone, να θαυμάσετε τη θέα που κόβει την ανάσα από το Grand Canyon, ρίξτε μια ευκαιρία σε ένα από τα πολυάριθμα καζίνο στο Λας Βέγκας, τη γεύση τα πικάντικα μεξικάνικα πιάτα, να διερευνήσει τους αρχαίους πολιτισμούς Μάγια, ξεκουραστείτε στις παραλίες του Ρίο και να μάθουν πώς να χορεύουν τανγκό στους δρόμους του γραφικού Αργεντινή.
Ξεκινήστε το σχεδιασμό αμερικανική περιπέτεια σας σήμερα με TravelPapa οδηγοί!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top