Απολαύστε τη διαμονή σας στην Αργεντινή με TravelPapa οδηγοί!

Η Αργεντινή είναι μια πατρίδα του τάνγκο, νόστιμες μπριζόλες, το ποδόσφαιρο και πολύ όμορφα και χαρούμενα άτομα.

Είναι η χώρα, όπου κατά τη διάρκεια μιας πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να πάρετε απολύτως μοναδικές και αξέχαστες εντυπώσεις. Εδώ μπορείτε να ακούσετε τους ήχους του παγετώνα, περιπλανηθείτε στα μικρά και ζεστό δρόμους και ακόμη και να λάβει ένα μάθημα τάνγκο εκεί, να δοκιμάσετε ένα από τα νόστιμα τοπικά κρασιά και να επισκεφθείτε την παγκοσμίως γνωστή Cape Horn.
Εξακολουθούν να αναρωτιούνται τι να κάνουν σε Αργεντινή ; Κατά την πρώτη, επισκεφθείτε το Μπουένος Άιρες, τη γεύση σύντροφο, το τοπικό ποτό, να πάτε σε ένα tango show, να μάθουν πώς να χορεύουν στο La Boca και να αισθάνονται τον εαυτό σας την πιο ελεύθερη πρόσωπο στον κόσμο.
Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Iguassu καταρράκτες, βρίσκεται στην αργεντίνικη σύνορα και να θαυμάσετε ένα από τα πιο όμορφη θέα του κόσμου και δοκιμάστε ένα από τα πολλά ακραία ψυχαγωγίας που προσφέρονται στην περιοχή, όπως ράφτινγκ, ορειβασία, πεζοπορία, το σκι και ούτω καθεξής.
Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε τα πιο εξωτικά πράγματα, όπως η ιππασία μέσα από το χιόνι κάλυψε τα βουνά, κολύμπι με τις φάλαινες, πάμε για μια βόλτα με τους πιγκουίνους και πληρούν λάμα - γι 'αυτό η Αργεντινή μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα μέρη για όλες τις ακραίες και λάτρεις της φύσης.
Απολαύστε τη διαμονή σας στην Αργεντινή με TravelPapa οδηγοί!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top