Εξερευνήστε τα μυστήρια της Αιγύπτου με TravelPapa οδηγοί!

Όλοι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα της επίσκεψη στην Αίγυπτο - που είναι η υψηλή υπόλοιπα ποιότητας σχετικά με τις πολλαπλές θέρετρα παραλία όλο το χρόνο, καταδύσεις και πολλά διάσημα τουριστικά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλή τέσσερις: πυραμίδες, Σφίγγα, Ναό του Λούξορ και την Κοιλάδα των Βασιλέων.

Κατά κανόνα, όλοι μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα μεγάλο εκδρομή. Αλλά εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα στο Κάιρο, την πρωτεύουσα της χώρας , μεταξύ των οποίων πολλά τζαμιά, τα αρχαία κτίρια και τη μεγαλύτερη αγορά για τη Μέση Ανατολή.
Πολλά χρωματιστά κοραλλιογενείς υφάλους με πολλά φωτεινά τους ψάρια όλων των χρωμάτων και μεγεθών θεωρούνται επίσης ένα διάσημο τοπικά αξιοθέατα, τόσο δημοφιλής, όπως τις πυραμίδες. Το μεγαλύτερο μέρος των ξένων επισκεπτών έρχεται κάθε χρόνο στην Αίγυπτο ακριβώς για λόγους που πληρούν τα δελφίνια, χελώνες και άλλα υποβρύχια κατοίκους της.
Εδώ είναι τα κύρια έξι πράγματα που ο καθένας πρέπει να κάνει, ενώ διαμένουν στην Αίγυπτο : να πάει σε μια αξέχαστη κρουαζιέρα στο Νείλο ποταμό, εξερευνήστε το ζωντανό υποβρύχιο κόσμο, ενώ καταδύσεις, να τραβήξετε μια φωτογραφία με την παγκόσμια γνωστό Σφίγγα, επισκεφθείτε τις κατακόμβες του Κομ Ελ Shoqafa, ανεβείτε στο Όρος Σινά και να βρείτε το πιο τρομακτικό μούμια στο αιγυπτιακό Μουσείο του Καΐρου.
Ήδη έχεις ενδιαφέρει; Βρείτε το δικό σας ιδιωτικό οδηγό στην Αίγυπτο με τη βοήθεια των TravelPapa οδηγοί!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top