Επισκεφθείτε τον Ισημερινό με TravelPapa οδηγοί!

Ισημερινός μπορεί να πραγματικά θεωρείται ηγέτης μεταξύ του αριθμού των εθνικών πάρκων και των φυσικών αξιοθέατα της χώρας.

Τα πιο δημοφιλή τοπικά τουριστικά θεάματα είναι η αναρρίχηση ηφαίστειο, ζούγκλα περιπέτειες, εξερευνώντας την Γκαλαπάγκος, καταδύσεις και στηρίζεται στις πολυτελείς παραλίες από τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Όλα τα κύρια αξιοθέατα της χώρας μπορούν να χωριστούν σε τρεις ομάδες - φυσικά, εθνογραφική και αποικιακή.
Guayaquil θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πολυπληθέστερες πόλεις του Εκουαδόρ . Είναι μια μάλλον σύγχρονη και ανεπτυγμένη πόλη, αλλά υπάρχουν και κάποια αποικιακή συνοικίες με τα στενά δρομάκια και ξύλινα κτίρια. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών μουσεία, πανέμορφη προκυμαία με τα πάρκα της και ένα τεράστιο βοτανικό κήπο, το οποίο περιέχει περίπου 350 φυτά και 73 είδη πουλιών. Πέρα από αυτό, υπάρχουν αρχαία ερείπια των ινδικών κατοικιών στη γειτονιά της πόλης.
Salinas θεωρείται ένα από τα καλύτερα θέρετρα του Ισημερινού. Ο καλύτερος χρόνος για την παραμονή υπάρχει από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, ενώ υπάρχει μια μάλλον ευχάριστο και ηλιόλουστο καιρό. Πέρα από αυτό, υπάρχουν πολλά οικολογικά εκδρομή στη γύρω περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του περιοδεία στην φυτεία κακάο, τοπική αρχοντικά, τα λουτρά θερμικής λάσπη και ούτω καθεξής.
Ισημερινός είναι το καλύτερο μέρος για όλα τα αθλήματα και ακραίες λάτρεις. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για ορειβασία, πεζοπορία, σέρφινγκ και καταδύσεις. Ήδη έχεις ενδιαφέρει; Πηγαίνετε στο www.travelpapa.com/guides και να βρείτε το δικό σας ιδιωτικό οδηγό στο Εκουαδόρ!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top