Απολαύστε τις διακοπές στην Κροατία με TravelPapa οδηγοί!

Χιλιάδες ταξιδιώτες να απολαύσουν κάθε χρόνο τις διακοπές τους στην Κροατία, αλλά ο καθένας το κάνει με το δικό τους τρόπο: κάποιος απολαμβάνει την καταπληκτική οικολογία της χώρας: πεντακάθαρη θάλασσα και ωραίες παραλίες, που περιβάλλεται από τα ψηλά πεύκα? οι άλλοι προτιμούν να επισκεφθείτε τις ιαματικές πηγές ή δοκιμάζοντας τη νόστιμη τοπική κουζίνα.

Η πρωτεύουσα της Κροατίας είναι η πόλη του Ζάγκρεμπ και το τμήμα θέρετρο της χώρας, σε γενικές γραμμές μπορεί να χωριστεί σε τρία μέρη: Ίστρια Χερσονήσου, της Μέσης Δαλματία και τη Νότια Δαλματία.
Ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Κροατία είναι Εθνικό Πάρκο Krka, η οποία είναι διάσημη για το φαράγγι του, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια γραφική λίμνη, καταρράκτη περίπου 20 μέτρα ύψος και ένα εγκαταλελειμμένο αρχαίο μοναστήρι ακριβώς στη μέση του νησιού της ερήμου. Αλλά εκτός από αυτό, Plitvice Λίμνη Εθνικό Πάρκο είναι πολύ πιο δημοφιλής και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Ευρώπη.
Εγκαταλελειμμένα πόλεις είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο αξιοθέατα της Κροατίας , η οποία περιλαμβάνει το νησί Bare, η οποία είναι επίσης γνωστή ως Goli Otok, την πόλη της Hum, η οποία θεωρείται η πιο μικρή πόλη σε ολόκληρο τον κόσμο - ο πληθυσμός αποτελείται από μόλις 17 άτομα, η αρχαία ερείπια της πόλης των Dvigrad και ούτω καθεξής. Πέρα από αυτό, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός αρχαία κάστρα, που είναι διάσπαρτα σε όλη τη χώρα και υπάρχουν πολλά θέματος εκδρομές που προσφέρονται στην Κροατία, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των ταξιδιωτών που ξεκινούν από τις γαστρονομικές περιηγήσεις και στο "Game of Thrones Places" περιηγήσεις, που προορίζονται για τους οπαδούς της ταινίας.
Τέσσερα βασικά πράγματα που ο καθένας πρέπει να κάνει, ενώ διαμένουν στην Κροατία είναι: εξερευνώντας τα θρυλικά σπήλαια στο νησί Mljet, πρόκειται για μια περιπέτεια ντίσκο στο νησί Hvar (καθώς υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των διαφορετικών καφετέριες, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα), ράφτινγκ για Cetina ποταμού, η οποία περιλαμβάνει επίσης την κάθοδο από τον καταρράκτη 50 μέτρα ύψος και την περιπλάνηση μέσα από τους λαβυρίνθους του Σπηλαίου Vranjaca.
Απολαύστε τις κροατικές τις διακοπές σας με TravelPapa Οδηγοί!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top