Ας πάμε στη Γεωργία με TravelPapa οδηγοί!

TravelPapa Οδηγοί βοηθά τους ταξιδιώτες να βρουν το δικό τους ιδιωτικό οδηγούς σε όλο τον κόσμο.

Φιλόξενοι άνθρωποι και νόστιμη κουζίνα, νόστιμα ντόπιο κρασί και κόβουν την ανάσα ορεινά τοπία, παλιές πόλεις και κατευναστικό στη θάλασσα - αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό σας όταν ακούτε για τη Γεωργία . Ο καθένας που ήταν ποτέ σε αυτή τη χώρα μπορεί να ατέλειωτα μιλήσουμε για την ομορφιά της, αλλά παρ 'όλα αυτά είναι απολύτως αδύνατο να επισκεφθείτε όλα τα κύρια αξιοθέατα και τις σημαντικές θέσεις κατά τη διάρκεια της μια διακοπές.
Δεν υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες πόλεις στην Γεωργία . Μεταξύ αυτών η πιο δημοφιλής είναι Τιφλίδα με τους καθεδρικούς ναούς, θέατρα και μικρές άνετο δρόμους και Μπατούμ με ειδικές συνδυασμό της αρχαίας κτίρια και σύγχρονο θέρετρο. Εκτός ότι υπάρχουν πολλά μικρά χωριά, που περιβάλλεται με τα γραφικά τοπία και συμπληρώθηκε με την ιστορική ατμόσφαιρα. Είναι αδύνατο να αναφέρουμε όλα αυτά, αλλά έτσι είναι επιθυμητό να επισκεφθούν το καθένα.
Γεωργία είναι ένα ιδανικό μέρος για όλους τους τύπους των τουριστών, όπως ο καθένας μπορεί να βρει εδώ κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό του, ξεκινώντας από εκπληκτικά νόστιμη κουζίνα και αρχαία μοναστήρια και στην ωραίες παραλίες, θάλασσα, ακόμη και χιονοδρομικά κέντρα. Όλα τα κύρια αξιοθέατα της χώρας αντιπροσωπεύεται από τα πολυάριθμα αρχαία μοναστήρια, φρούρια και εκκλησίες, σπηλιές και τα παλάτια, διακριτικό χωριά, εθνικά πάρκα και τις λίμνες.
Τα πιο δημοφιλή σουβενίρ για να φέρει στο σπίτι από τη Γεωργία που συνήθως είναι εθνικά μαχαίρια, χειροποίητα χαλιά, ασημένια κοσμήματα, γυάλινα και πήλινα αντικείμενα, εθνικά κούκλες και τα ρούχα, τοπικά κρασιά, τυριά και μπαχαρικά.
δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, πού να πάει για τις επόμενες διακοπές σας; Προγραμματίστε γεωργιανό περιπέτεια σας με TravelPapa Οδηγοί !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top