Ανακαλύψτε τις απόψεις της Πορτογαλίας με TravelPapa Οδηγοί

Πρώτα απ 'όλα, η Πορτογαλία μπορεί να σχετίζεται με μια πλούσια ιστορική κληρονομιά, καταπληκτικά τοπικά κρασιά και την κουζίνα, τέλεια ξενοδοχεία, ζεστό ευχάριστο κλίμα, υψηλό επίπεδο ασφάλειας και έναν τεράστιο αριθμό των προσφερόμενων θεαμάτων.

Δεν έχει σημασία, αν θέλει κάποιος να ξεκουραστούν σε μια παραλία, να εξερευνήσετε τα ιστορικά μνημεία της χώρας, να κάνετε καταδύσεις, να ανακαλύψετε το φωτεινό νυχτερινή ζωή της Πορτογαλίας ή απλά να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα - Πορτογαλία προσφέρει σε όλους σας από αυτό!
Υπάρχουν δύο παραλίες με άμμο και βότσαλο παραλίες στην Πορτογαλία και, από τον τρόπο, υπάρχουν πολλά tem, αλλά θα πρέπει να καταβάλει πάντα προσοχή στις σημαίες, θέσεις στο έδαφός τους: σημαίνει κόκκινο ότι η θάλασσα είναι αρκετά θυελλώδεις και είναι κατηγορηματικά απαγορεύεται να ζάλη; κίτρινο χρώμα σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί κατά τη διαμονή τους στο νερό και το πράσινο σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές να κολυμπήσετε.
Ακόμα κι αν το έδαφος της Πορτογαλίας είναι μάλλον μικρή, μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά υπερήφανος ιδιοκτήτης μιας πολύ πλούσια ιστορική κληρονομιά: τα μέρη των αρχαίων καθεδρικών ναών, παλάτια και κάστρα που εξακολουθούν να εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα σήμερα. Οι πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Πορτογαλίας είναι οι πόλεις της Λισαβόνας, Πόρτο, μια από τις πιο αρχαίες πόλεις και την πρώην πρωτεύουσα της χώρας, Braga, πολιτιστικό και θρησκευτικό κέντρο της Πορτογαλίας και της Κοΐμπρα, το οποίο περιέχει μερικά μοναστήρια και τα αρχαία τείχη.
Τα πιο δημοφιλή σουβενίρ για να φέρει πίσω στο σπίτι από την πορτογαλική το ταξίδι σας είναι το παγκοσμίως γνωστό τοπικό κρασί της Μαδέρας, πρωτότυπο κόκκινο και λευκό κρασί λιμάνι, διαφορετικά κεραμικά, δέρμα και πλεγμένο άρθρα, χειροποίητα δαντέλες και ούτω καθεξής.
Προετοιμαστείτε για τις πορτογαλικές περιπέτεια σας με τη βοήθεια των TravelPapa οδηγοί!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top