Περισσότερες πτήσεις από τις ΗΠΑ προς τη Γερμανία!

Airberlin προτείνει στους επιβάτες τους να ανακαλύψουν την Ευρώπη σε νέες οπτικές γωνίες, προσφέροντας περισσότερες πτήσεις από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη από ό, τι ποτέ πριν.
Airberlin προσφέρει στους πελάτες τους να επωφεληθούν της αυξημένης συχνότητάς τους πτήση του καλοκαιριού! Από το Μάιο του 2017, η airberlin θα επεκτείνει το πρόγραμμά της από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Γερμανία με την εισαγωγή βελτιωμένων υπηρεσιών και τα νέα δρομολόγια πτήσεων, για παράδειγμα, τώρα οι πελάτες μπορούν να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια από Ορλάντο προς Ντίσελντορφ.

Airberlin σχεδιάζει να εκτελεί συνολικά εβδομήντα οκτώ πτήσεις την εβδομάδα μέσω του Βερολίνου και του Ντίσελντορφ πύλες της από οκτώ κόμβους στις ΗΠΑ - εκ των οποίων έξι θα έχει καθημερινές πτήσεις προς τη Γερμανία.

Προσφέροντας περισσότερες πτήσεις από τις ΗΠΑ προς τη Γερμανία , airberlin είναι η αύξηση της προσφοράς του που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση των τιμών στην airberlin αεροπορικά εισιτήρια, ως εκ τούτου, θα πρέπει να κρατήσει τους επιβάτες που πετούν τακτικά από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη στο μυαλό και να εξετάσει την κράτηση πτήσεις από airberlin για TravelPapa.com .

Επιπλέον, airberlin έχει ως στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ατομική ταξιδιωτική εμπειρία επί του σκάφους και μεγαλύτερη επιλογή. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο ευέλικτο ναύλους, αλλά και μια επιλογή από τις επιλογές του καθίσματος. Ως εκ τούτου, αργότερα αυτό το έτος airberlin θα προσφέρει σε πολύτιμα πελάτες ένα Business Class στις βραχυπρόθεσμες και μεσαίων αποστάσεων πτήσεις, ώστε να μπορούν να απολαύσουν μια μέγιστη άνεση στο ταξίδι τους.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, airberlin επεκτείνει την υπηρεσία της τροφοδοσίας εν πτήσει και εισάγει ένα νέο προϊόν, airbistro. Airbistro θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να αποφασίσει ποια τρόφιμα και τα ποτά που θα ήθελαν να απολαύσουν επί του σκάφους. Αυτή την εξυπηρέτηση του πλοίου θα αντικαταστήσει την τρέχουσα έννοια catering για όλες τις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων εντός του τρέχοντος έτους.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top