Ας πάμε στην Ιρλανδία με TravelPapa Οδηγοί

Υπάρχει ένα απίστευτο αριθμό των εγκαταλελειμμένων αρχαία κάστρα, τα μοναστήρια και τα αρχοντικά στην Ιρλανδία, όσο ο αριθμός των μύθοι για trolls, μάγοι και lepricons κατοικούν σε αυτά.

Μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών τουριστικών προορισμών Ιρλανδία θεωρείται ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήδη, δεδομένου ότι έχει πολλά ενδιαφέροντα και περιπετειώδη προσφορές εκδρομή, νόστιμη μπύρα, διακριτικό χαρακτήρα και μεγάλη σημαντική ιστορία.
Πρώτα απ 'όλα, η Ιρλανδία συνδέεται με τα πανέμορφα τοπία, θεατρικές παραστάσεις στο Δουβλίνο, ροκ-κόμματα στο Limerick και, φυσικά, απολύτως φιλόξενους κατοίκους. Εκτός από έμπειρους τουρίστες, η Ιρλανδία είναι επίσης αρκετά δημοφιλής μεταξύ των ξένων φοιτητών που έρχονται εδώ κάθε χρόνο για να βελτιώσουν τα αγγλικά τους δεξιότητες.
Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα είναι με το λεωφορείο, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα φωτεινό πράσινο διώροφα (έτσι, είναι αρκετά εύκολο να το προσέξει αυτό, αν ψάχνετε για κάποιο). Ο άλλος δημοφιλής τρόπος για να ταξιδέψουν είτε με τρένο ή με πλοίο, καθώς υπάρχουν πολλά μικρά νησιά είναι διασκορπισμένα σε όλη την δυτική ακτή.
Shamrock είναι η κύρια «πηγή έμπνευσης» για όλα τα τοπικά σουβενίρ ιθύνοντες. Μπορείτε να το δείτε παντού, από τα απλά μαγνήτες ψυγείου με τα πραγματικά έργα ζωγραφικής και αντικείμενα design (έτσι, όσο καταλαβαίνετε, αυτό είναι το πιο δημοφιλές πράγμα που πρέπει να φέρει στο σπίτι από την Ιρλανδία). Άλλες δημοφιλείς αναμνηστικά είναι διάφορα εθνικά μουσικά όργανα, ειδικά γκάιντες, τοπικά αλκοολούχα ποτά, συμπεριλαμβανομένων μπύρα και ουίσκι και ούτω καθεξής.
Υπάρχει ένα απίστευτο αριθμό των εγκαταλελειμμένων αρχαία κάστρα, τα μοναστήρια και τα αρχοντικά στην Ιρλανδία, όσο ο αριθμός των μύθοι για trolls, μάγοι και lepricons κατοικούν σε αυτά. Θέλετε να ελέγξετε, αν είναι πραγματική ή όχι; TravelPapa οδηγοί μπορούν να σας βοηθήσουν σίγουρα!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top