Πτήση προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016!

Βραζιλία υποδέχεται τους επισκέπτες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 πρόκειται να ξεκινήσει και τις επιχειρήσεις αεροπορική βιομηχανία είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ολόκληρης της εφοδιαστικής διεργασίες πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το σχέδιο.

Βραζιλία υποδέχεται πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό, τι έκαναν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, θα υπάρξουν περισσότερες τακτικές πτήσεις και πτήσεις τσάρτερ. 9,5 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να πετούν προς Βραζιλία για το συμβάν, και όχι μόνο το Ρίο θα είναι ο προορισμός της πτήσης για τα παιχνίδια, αλλά και άλλες πόλεις όπως το Μπέλο Οριζόντε, Μπραζίλια, Manaus, Σαλβαδόρ και το Σάο Πάολο.

Φυσικά, τα αεροδρόμια και τις αεροπορικές εταιρείες είναι καλά ετοιμάζονται να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση για τους φέρουν τους επιβάτες τους. Αεροδρόμιο στο Ρίο, Galeao Cargo έλαβε τριάντα εκατομμύρια δολάρια για τις εξελίξεις. Σκοπεύουν να ιδρύσουν Τζανέιρο-Galeao Διεθνές Αεροδρόμιο Rio de στην παγκόσμια αγορά ως ένα από τα πιο up-to-ημερομηνία και καλά οργανωμένη πύλες στη Λατινική Αμερική.Λατινική Αμερική Airlines, η επίσημη μεταφορέας για τους Αγώνες έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις για αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016 (30 εκατομμύρια περίπου $ για την περίοδο 2014-2016). Λατινική Αμερική Airlines είναι βέβαιο ότι στη συχνότητα της πτήσης τους στο Ρίο, ώστε να είναι σίγουροι ότι μπορούν να μεταφέρουν το σύνολο του εξοπλισμού. Λατινική Αμερική υπόσχεται επίσης περισσότερο χώρο για τα πόδια επί του σκάφους, των αεροσκαφών τους.

Βιβλίο αεροπορικά εισιτήρια σε Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας. Επισκεφθείτε Travelpapa.com να βρουν καλύτερες τιμές για πτήσεις από τις ΗΠΑ προς Ρίο .

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top